Η κλήρωση του Europa League στα προημιτελικά

Θοδωρής Βασίλης
Η κλήρωση του Europa League στα προημιτελικά

bet365

Δεν έβγαλε το μεγάλο ματς η κλήρωση των προημιτελικών του Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης να δοκιμάζεται κόντρα στην Σπόρτινγκ στο πιο σημαντικό ζευγάρι. Κόντρα στην Λειψία η Μαρσέιγ του Μήτρογλου, τον πρώτο λόγο για την πρόκριση οι Άρσεναλ και Λάτσιο κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σάλτσμπουργκ.

Σημειώθηκαν περισσότερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Φράιμπουργκ - Στουτγκάρδη; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το μεγάλο ζευγάρι στα προημιτελικά αποφεύχθηκε με τον δρόμο για τον τελικό να είναι ανοικτός για τα φαβορί. Παρόλα αυτά, η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε την πιο ζόρικη κλήρωση, αφού θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αντίθετα, η Άρσεναλ μετά την Μίλαν, θα έχει σαφώς πιο βατό έργο αφού κληρώθηκε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στα άλλα ζευγάρια, η Μαρσέιγ του δικού μας Κώστα Μήτρογλου, θα αντιμετωπίσει τη νέα δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου Λειψία, ενώ τέλος, η Λάτσιο έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην πρωταθλήτρια Αυστρία, Σάλτσμπουργκ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Λειψία – Μαρσέιγ
Άρσεναλ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Λάτσιο - Σάλτσμπουργκ

Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 5 Απριλίου και οι επαναληπτικοί για τις 12 του ίδιου μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στη Λυών.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα