Τα πάντα όλα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Τα πάντα όλα!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δεν ποντάρει μόνο στα... άλογα σήμερα. Και Europa League με την ΑΕΚ και Euroleague με τον Ολυμπιακό. Όλα για τη δική σας τσέπη.

Καλημέρα αξιότιμοι αναγνώστες! Η άνοιξη πλησιάζει και η διάθεσή μου ήδη φτιάχνει, αν και η Σβετλάνα με έχει φλομώσει στη σούπα μπορς. Δεν λέω, νόστιμη, καυτερή, ό,τι πρέπει για τον χειμώνα, αλλά φτάνει!!! Γι’ αυτό κι εγώ κάτι τέτοιες εβδομάδες το ρίχνω στην πίτσα τα βράδια, μόνο και μόνο για να ακούσω τη γκρίνια γιατί δεν πήγαμε να φάμε έξω... Αλλά τι να κάνεις αναγνώστη μου, συνεχίζεις να παλεύεις με τα θηρία.

Πάμε στα δικά μας τώρα, καθώς η ΑΕΚ έχει μεγάλη βραδιά στο Κίεβο με την Ντιναμό. Θα πήγαινα να σου πω την αλήθεια, αλλά όπως καταλαβαίνεις με όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια η Ουκρανία είναι... άβατο. Τι περιμένω από το παιχνίδι; Ό,τι ακριβώς και από το πρώτο. Η μοναδική διαφορά θα είναι το κρύο (για να δεις τι τραβάμε εμείς εδώ πάνω). Και το g/g πληρώνει το ίδιο καλά. Στο 2.20 είναι μια χαρά. Χθες, άλλωστε, τα γκολ μας πλήρωσαν μια χαρά με το over στο Χάρκοβο και το under στη Σεβίλλη, γιατί να αλλάξουμε σήμερα τακτική; Από εκεί και πέρα, δεν μου αρέσουν τα combo αναγνώστη μου και μόνο με τέτοια μπορείς να βγάλεις κάτι άκρη σήμερα στο Europa League.

Η Τζίνα Vista τραγουδάει σε καινούρια πίστα. Ανανεωμένο site με ακόμα περισσότερες επιλογές (21+)

Μου αρέσει πολύ το over, όμως, στο ματς της Μπιλμπάο με τη Σπαρτάκ. Γιατί; Διότι οι Μοσχοβίτες έχουν μείνει στο under μόλις δύο φορές φέτος στην Ευρώπη και αυτές στο 1-1 με τη Μάριμπορ, τη μοναδική ομάδα που αντιμετώπισαν και έπαιζε κλειστά. Δε νομίζω ότι οι Βάσκοι θα κλειστούν στην άμυνα και πιστεύω ότι θα έχουμε γκολ. Στο 1.83 είναι μια χαρά. Τέλος, θα βάλω και κάτι ψιλά στον άσο της Μπράγκα στο 2.65 μιας και η Μαρσέιγ θα παίξει με αλλαγές, έχοντας το μυαλό στο πρωτάθλημα και προίκα το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Φυσικά, αξιότιμοι αναγνώστες δεν ξεχνάω το μπάσκετ, που πάντα προσφέρει λύσεις για να πάμε ταμείο. O Oλυμπιακός μπορεί να έχασε από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά στην Euroleague τα πάει εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου προέρχεται από σπουδαίες νίκες στο ΣΕΦ κόντρα στη Φενέρ και στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρέαλ.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ξέρω ότι μπορεί πολλοί να με θεωρείτε συνεχώς μεθυσμένο, καθώς ας μην κρυβόμαστε αναγνώστη μου: ο χειμώνας εδώ στα βόρεια είναι σκληρός και η βόντκα απαραίτητη. Παρόλα αυτά, όσοι με διαβάζετε συχνά ξέρετε ότι οι καλές μέρες είναι περισσότερες από τις κακές. Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά άλλωστε. Οι ερυθρόλευκοι, λοιπόν, έχουν πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεσπάσουν μετά το χαμένο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ απέναντι στην Βαλένθια. Η διαφορά ποιότητας και της αγωνιστικής εικόνας των Πειραιωτών με τους Ισπανούς μέχρι στιγμής στη διοργάνωση είναι μεγάλη.

Επιπλέον η αστάθεια των Ισπανών, που έχουν πάρα πολύ καιρό να κάνουν δύο σερί νίκες με οδηγούν στον άσο του Ολυμπιακού με -7.5 στο 1.80. Τέλος ο γεράκος θα ρίξει και κάτι ψιλά στο over 152.5! Ξέρετε ότι είναι σοφός και ποτέ δεν κάνει τίποτα στην τύχη. Άλλο ένα στοιχείο που μας σπρώχνει προς τον άνετο άσο των Πειραιωτών είναι οι 6 νίκες της ελληνικής ομάδας στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις με τη Βαλένθια στη διοργάνωση. Αυτά αναγνώστη μου γιατί η μέρα είναι γεμάτη και θα πρέπει να τελειώσω νωρίς-νωρίς τις δουλειές. Και μην ξεχνάς ότι παίρνω... σβάρνα τα live του gazzetta (ο κυρ Γκαζέτας μιλάμε είναι μεγάλος... χώστης αναγνώστη μου, μην σου τύχει!) με τη σειρά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα