Πριμ - μαμούθ από «Τίγρη» για τα ματς με την Ντιναμό Κιέβου

Πριμ - μαμούθ από «Τίγρη» για τα ματς με την Ντιναμό Κιέβου

Gazzetta team
Πριμ - μαμούθ από «Τίγρη» για τα ματς με την Ντιναμό Κιέβου

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε μια πρόταση - πρόκληση στους παίκτες της ΑΕΚ προτείνοντάς τους ένα τρομερό ποσό σε περίπτωση που αποκλείσουν την Ντιναμό Κιέβου.

Ο ηγέτης της ΑΕΚ προκάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να γίνουν πλουσιότεροι κατά 1 εκατ. ευρώ αν καταφέρουν να αποκλείσουν και την Ντιναμό Κιέβου και προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League! Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά υπάρχει κι ένα ρίσκο.

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συγκεκριμένα οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν εξασφαλίσει 500.000 ευρώ πριμ από την προκριση τους επί της Μπριζ και την είσοδο στους ομίλους, ενώ αναμένεται να λάβουν και το ποσό των 300.000 ευρώ για την δεύτερη θέση στον όμιλο και την πρόκριση τους στη νοκ άουτ φάση. Η πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να... παίξουν τις 300.000 ευρώ.

Αν δλδ., αποκλειστούν από τους Ουκρανούς να χάσουν τις 300.000, αλλά αν προκριθούν θα πάρουν άλλο 1 εκατ. ευρώ! Ήδη πάντως η απάντηση του Πέτρου Μάνταλου ήταν ΝΑΙ, δείγμα του πόσο πιστεύει στις δυνατότητες των συμπαικτών του, και πλέον αναμένεται η απάντηση των ποδοσφαιριστών.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα