Κονέ: «Μόνο νίκη υπάρχει για μας στη Βιέννη»

Κονέ: «Μόνο νίκη υπάρχει για μας στη Βιέννη»

Gazzetta team
Κονέ: «Μόνο νίκη υπάρχει για μας στη Βιέννη»

bet365

Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ριέκα για την ισοπαλία του ΟΑΚΑ και για τη δική του κατάσταση.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Γουέστ Χαμ – Λέστερ με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας μέσος, μετά το 2-2 της ΑΕΚ με τους Κροάτες, στην κάμερα της CosmoteTV:

Για το πως έζησε το παιχνίδι: «Ήμασταν κάπως νωθροί στο ξεκίνημα. Ξέραμε πως η Ριέκα παίζει καλύτερα εκτός έδρας, γιατί είναι ομάδα των αντεπιθέσεων. Αδρανήσαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δείξαμε πως έχουμε βάλει τις σωστές βάσεις. Αν διορθώσουμε μερικά πράγματα κι αν δεν χάναμε με 0-2 αλλά με 0-1 θα το γυρνάγαμε. έχουμε λαμπρό μέλλον».

Για το τί μέλλει γενέσθαι για την ΑΕΚ στο παιχνίδι: «Αυτή η ομάδα με το πάθος και τη θέληση έχει πολύ μέλλον μπροστά της, αν και υπάρχουν μερικά πράγματα να αλλάξουμε».

Για το παιχνίδι της Αυστρίας: «Θα είναι μεγάλο λάθος να παίξουμε για την ισοπαλία, σίγουρα θα χάσουμε έτσι. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη και θα κυνηγήσουμε ό,τι υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι»

Για την κατάστασή του, μετά την πολύμηνη απουσία του: «Με βοήθησαν όλοι, το προπονητικό τιμ, οι συμπαίκτες μου. Δεν χρειάζομαι πολύ χρόνο, έχω ξαναπαίξει στην ΑΕΚ, θέλω λίγο χρόνο να βρω τα πατήματά μου στον αγωνιστικό χώρο και θα επανέλθω».

Για την εικόνα του ΟΑΚΑ και τους οπαδούς της ΑΕΚ, που είχε καιρό να δει: «Μου ξύπνησαν μνήμες με τον κόσμο και την ατμόσφαιρα, θέλω να τα δώσω όλα και να βρω τον καλύτερό μου εαυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα