Xιμένεθ: «Πιο δύσκολα στο ΟΑΚΑ, να το αφιερώσουμε στον Μάνταλο»

Xιμένεθ: «Πιο δύσκολα στο ΟΑΚΑ, να το αφιερώσουμε στον Μάνταλο»

Gazzetta team
Xιμένεθ: «Πιο δύσκολα στο ΟΑΚΑ, να το αφιερώσουμε στον Μάνταλο»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ χαρακτήρισε γίγαντα που κοιμάται τη Μίλαν, ξεκαθάρισε ότι το παιχνίδι με τους Ιταλούς δεν είναι τελικός, ενώ ευχήθηκε να μην ξαναδεί ποτέ «κρύο» το ΟΑΚΑ!

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

«Ξέρουμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κάναμε μεγάλη προσπάθεια για το αποτέλεσμα. Ο κόσμος έχει διάθεση για κάτι καλό αλλά έχω πει ότι το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα είναι ακόμα πιο δύσκολο.Οταν έχεις απέναντι σου μια ομάδα όπως η Μίλαν πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε απόλυτο βαθμό γιατί δεν έχεις περιθώριο για κανένα λάθος. Είναι μια ομάδα με ποιότητα και ρόστερ που μπορεί να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε λάθος».

Για το αν θεωρεί πως το ματς είναι τελικός: «Θα ήταν τελικός αν κρίνονταν τα πάντα από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά έχουμε κι άλλα παιχνίδια μετά. Αν νικήσουμε θα ελπίζουμε ακόμη και για την 1η θέση, αν χάσουμε θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο στα άλλα δύο ματς. Μια ομάδα όπως η ΑΕΚ πρέπει να χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο η απουσία του Μάνταλου: «Οι επαγγελματίες είναι υποχρεωμένοι να δίνουν το μάξιμουμ. Θα είναι ό,τι καλύτερο το να αποδώσουμε και να αφιερώσουμε αυτή την προσπάθεια μας στον αρχηγό».

Για το γεγονός ότι η Μίλαν δεν είναι σε καλή κατάσταση: «Για μένα η Μίλαν πάντα θα είναι μεγάλη ομάδα, είμαστε πολλοί που την έχουμε θαυμάσει. Αυτή την στιγμή είναι ένας γίγαντας που κοιμάται και θα πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να μην ξυπνήσει απέναντι μας».

Για το πώς θα καλυφθεί το κενό του Μάνταλου: «Χθες είχα μια συζήτηση με τον Μέσι αλλά μου είπε ότι δεν μπορεί να έρθει... Για μένα ο Μάνταλος είναι αναντικατάστατος αλλά θα παίξουμε με 11. Θα σας ζητήσω να σεβαστείτε τον ρόλο του παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του. Ξέρουμε ότι σε κάποιες φάσεις η απουσία του θα φανεί αλλά θα προσπαθήσουμε να τον αντικαταστήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ολες οι ομάδες έχουν έναν παίκτη που είναι ξεχωριστός, από εκεί και πέρα όλες οι λύσεις είναι πιθανές».

Για την συμπαράσταση που είχε η ΑΕΚ στο Μιλάνο και θα έχει αύριο στο ΟΑΚΑ: «Οι 4.000 ψυχές Ελλήνων στο Σαν Σίρο μας βοήθησαν πάρα πολύ και αυτό είναι που χρειαζόμαστε και αύριο. Μακάρι να μην έχουμε ποτέ ξανά το κρύο ΟΑΚΑ όπως στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο κόσμος της ΑΕΚ ωθεί τους παίκτες, βοηθάει πολύ ώστε το παιχνίδι να γίνει πιο εύκολο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα