Λάτσιο: Σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της έκανε επίτιμο μέλος του τον διαιτητή Τέιλορ!

Άντονι Τέιλορ

bet365

Ο Άγγλος διαιτητής Άντονι Τέιλορ που βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της Ρόμα μετά τις αποφάσεις του στον τελικό του Europa League, αγκαλιάστηκε από τους οπαδούς της μεγάλης αντιπάλου των Ρωμαίων, της συμπολίτισσας Λάτσιο.

Ο Άντονι Τέιλορ υπέστη ακραίες αντιδράσεις από τον προπονητή, τους παίκτες και τους οπαδούς της Ρόμα με αφορμή τις αποφάσεις του στον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη την περασμένη εβδομάδα, όταν οι Ιταλοί έχασαν στα πέναλτι από τη Σεβίλλη. Ωστόσο, οι οπαδοί της Λάτσιο έσπευσαν να τον υπερασπιστούν επιδεικνύοντας ένα πανό με το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της νίκης τους με 2-0 στην Εμπολι το Σάββατο, αποτέλεσμα που εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στη Serie A για τους παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ένας οπαδός ντυμένος ως χορευτής φλαμένκο - ένας φόρος τιμής στην τέχνη που είναι συνώνυμη με την περιοχή της Ανδαλουσίας της Σεβίλλης - παρέλασε γύρω από το εκτός έδρας γήπεδο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ένας σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών των «Λατσιάλι» που εδρεύει στην Πομέζια, νοτιοδυτικά της Ρώμης, ανακοίνωσε στη συνέχεια ότι θα ανακηρύξει τον Τέιλορ επίτιμο μέλος στην ετήσια συνέλευσή του το βράδυ της Τρίτης.

Η ανακοίνωση έγραφε «Σύμφωνα με τη ρητή επιθυμία των μελών μας, θα ανακηρύξουμε επίτιμο μέλος τον Άντονι Τέιλορ. Έχει πέσει θύμα βάρβαρης επιθετικότητας από τους οπαδούς της Ρόμα μετά την ολοκλήρωση του συναρπαστικού και απολαυστικού τελικού του Europa League. Καλούμε τα μέλη μας να προσέλθουν μαζικά σε αυτή την εκδήλωση».

Θυμίζουμε ότι μετά τον τελικό στην Puskas Arena, ο Ζοσέ Μουρίνιο, περίμενε τον Βρετανό ρέφερι στο πάρκινγκ του γηπέδου και του επιτέθηκε αποκαλώντας τον «γ#%@&η ντροπή», ενώ κατά την αποχώρησή του από τη χώρα με την οικογένειά του ο διαιτητής δέχθηκε επίθεση από οπαδούς των «τζιαλορόσι».

Να σημειωθεί βέβαια ότι η UEFA ξεκίνησε έρευνα για τις αποφάσεις του Βρετανού διαιτητή. Ο Τέιλορ έβγαλε 14 κίτρινες κάρτες, ανέτρεψε μια απόφαση για πέναλτι, κι απέρριψε μια ακόμα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα