Μοντιέλ: Η συγκυρία που τον έκανε ξανά ήρωα έξι μήνες μετά τον τελικό του Μουντιάλ (vid)

Μοντιέλ: Η συγκυρία που τον έκανε ξανά ήρωα έξι μήνες μετά τον τελικό του Μουντιάλ (vid)

Ο Μοντιέλ στέλνει με την δεύτερη προσπάθεια το τρόπαιο (ξανά) στη Σεβίλλη!

bet365

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, άλλαξε τη σειρά των εκτελεστών των πέναλτι και έβαλε τέταρτο τον Γκονσάλο Μοντιέλ, ο οποίος έγινε ξανά ήρωας όπως είχε γίνει και στον τελικό του Μουντιάλ.

Η Σεβίλλη διεύρυνε τη δυναστεία της στο Europa League. Οι Ανδαλουσιανού νίκησαν με 4-1 την Ρόμα στη διαδικασία των πέναλτι, σήκωσαν το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους και ανάγκασαν τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πρώτο χαμένο ευρωπαϊκό τελικό της καριέρας του.

Ο Γιασίν Μπόνο ήταν ο MVP της βραδιάς με δυο αποκρούσεις και τα... φώτα τράβηξε ο Γκονσάλο Μοντιέλ, ο οποίος πέτυχε το τελευταίο πέναλτι της βραδιάς, όπως είχε κάνει και στη μεγάλη νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ο διεθνής μπακ ήταν να εκτελέσει το πέμπτο πέναλτι, όμως από τη στιγμή που το τέταρτο ήταν το καθοριστικό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άλλαξε την προκαθορισμένη σειρά των εκτελεστών ώστε ο Αργεντινός να γράψει και πάλι ιστορία από τα έντεκα βήματα.

«Ο Μοντιέλ θα ήταν ο πέμπτος εκτελεστής, όμως μετά άλλαξε η σειρά», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός που καθοδήγησε την Σεβίλλη στο έβδομο ευρωπαϊκό της τρόπαιο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα