Λεβερκούζεν - Ρόμα 0-0: Όρθια στη Γερμανία και πρόκριση στον τελικό του Europa League!

Λεβερκούζεν - Ρόμα 0-0: Όρθια στη Γερμανία και πρόκριση στον τελικό του Europa League!

bet365

Η Ρόμα άντεξε στην πίεση της Λεβερκούζεν, κράτησε το μηδέν (0-0) και σε συνδυασμό με τη νίκη στην Ιταλία σφράγισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Europa League.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο οδηγεί τη Ρόμα σε ακόμα έναν ευρωπαϊκό τελικό! Περίπου ένα χρόνο μετά την παρουσία της στο κορυφαίο ραντεβού του Conference League, η ομάδα της Ρώμης ανέβηκε επίπεδο κι αυτή τη φορά έκλεισε εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Europa League. Με εφόδιο τη νίκη που πανηγύρισαν στην Ιταλία, οι Τζαλορόσι έπαιξαν φουλ άμυνα, αρκέστηκαν στη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Λεβερκούζεν και με το τελικό 0-0 θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στη Βουδαπέστη στις 31 Μαΐου.

Οι Ιταλοί πάντως έπρεπε να... σφίξουν τα δόντια για να αντέξουν στην πίεση των γηπεδούχων. Μόλις στο 12΄άλλωστε οι παίκτες του Τσάμπι Αλόνσο φρόντισαν να δώσουν το πρώτο δείγμα για το τι μέλλει γενέσθαι, με τον Ντιαμπί να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Ρούι Πατρίσιο.

Οι Γερμανοί προσπαθούσαν μονίμως να φανούν απειλητικοί για τα αντίπαλα καρέ, σπατάλησαν όμως πολύ χρόνο και ουσιαστικά ανησύχησαν ξανά έντονα τη Ρόμα στο 81΄και σε άστοχη προσπάθεια του Αζμούν. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Φρίμπονγκ να σπαταλήσει μια σπουδαία ευκαιρία, με τους παίκτες του Μουρίνιο να αντέχουν έως το τέλος και να σφραγίζουν την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα