Ρόμα - Φέγενορντ 4-1 παρ.: Με τεσσάρα στα ημιτελικά! (vid)

Σκόρερ ο Ντιμπάλα για τη Ρόμα

bet365

Η Ρόμα του Μουρίνιο έβγαλε ψυχή, πάθος, λύγισε τη Φέγενορντ στην παράταση (4-1) και είναι έτοιμη γι ακόμα μια ευρωπαϊκή κούπα. Αντίπαλος στα ημιτελικά η Λεβερκούζεν.

Ο Ντιμπάλα κράτησε όρθια τη Ρόμα με γκολ στο 89' και στην παράταση η Magica έκανε ό,τι ήθελε τη Φέγενορντ, αφού με το 4-1 βρέθηκε στα ημιτελικά του Europa League. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη Λεβερκούζεν και στόχος είναι ένας δεύτερος διαδοχικός ευρωπαϊκός τελικός. Γρήγορος ρυθμός στο ματς, με τον Κριστάντε να απειλεί και τον Σιμάνσκι να ακολουθεί με χαμένη ευκαιρία.

Ο Βαϊνάλντουμ ήταν ο άτυχος της βραδιάς, αφού αποχώρησε με τραυματισμό. Η Ρόμα δεν επηρεάστηκε, συνέχισε να πιέζει, είχε τον έλεγχο, αλλά όχι και τον τρόπο να σκοράρει. Στην επανάληψη, η Ρόμα έγινε πιο επιθετική και στο 60' ο Σπινατσόλα σήκωσε το Ολίμπικο στο πόδι πετυχαίνοντας το 1-0. Ωστόσο, στο 80' οι γηπεδούχοι «πάγωσαν», μετά την κεφαλιά του Παϊσάο για το 1-1. Η Ρόμα αντέδρασε και ο Ντιμπάλα στο 89' με υπέροχο τελείωμα έστειλε την ομάδα του στην παράταση.

Εκεί, οι Τζιαλορόσι έκαναν ό,τι ήθελαν! Δοκάρι του Ιμπάνιες στο 97′, 3-1 στο 101′ από τον Ελ Σαράουι μετά το γύρισμα του Έιμπραχαμ και 4-1 στο 109′ από τον Πελεγκρίνι. Ο Μουρίνιο ξέσπασε, ξεσήκωσε χιλιάδες οπαδούς και πλέον η Λεβερκούζεν είναι το νέο μεγάλο εμπόδιο.

Ρόμα: Ρουί Πατρίσιο, Σμόλινγκ (78′ Τσέλικ), Γιορέντε (72′ Ιμπάνιες), Μαντσίνι, Ζαλέφσκι (73′ Ντιμπάλα), Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα, Βαϊνάλντουμ (21′ Ελ Σαράουι, 106′ Κουμπούλα), Πελεγκρίνι, Μπελότι (72′ Αμπραχαμ).

Φέγενορντ: Μπάιλοβ, Χερτρούιντα, Χάντσκο, Τράουνερ (106′ Ντιλροσούν), Χάρτμαν (106′ Λόπες), Σιμάνσκι (91′ Πέντερσεν), Βίφερ, Κεκτζιού, Τζαχανμπάκς (74′ Ντανίλο), Χιμένες, Ιντρισί (64′ Παϊσάο).

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Σεβίλλη - Γιουβέντους

Ρόμα - Λεβερκούζεν

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 11 Μαΐου και οι ρεβάνς τους, μία εβδομάδα αργότερα, στις 18 Μαΐου.

Ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στην Βουδαπέστη στις 31 Μαΐου στην «Puskás Aréna». Τυπικά γηπεδούχος στον τελικό θα είναι όποια ομάδα περάσει από τον πρώτο ημιτελικό.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα