Europa League: Ματσάρες Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη και Γιουβέντους-Σπόρτινγκ στους «8»

Απέναντι στην πολυνίκη του Europa League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «8»

bet365

Μετά την Μπέτις, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ταξιδέψει ξανά στην Ανδαλουσία για να αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στους «8» του Europa League. Ο νικητής στους «4» με τον νικητή του Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ανοιχτός δρόμος τελικού για τη Ρόμα του Μουρίνιο.

Τον κακό της «δαίμονα» και πολυνίκη του Europa League καλείται να ξορκίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «8» του Europa League.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι κληρώθηκαν με τη Σεβίλλη, σε μια δεύτερη σερί «μονομαχία» με ομάδα της Ανδαλουσίας μετά τον θρίαμβο επί της Μπέτις (νίκες 4-1, 1-0) και το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ καλείται να σπάσει την αρνητική παράδοση καθώς η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους, χωρίς να έχει πετύχει ποτέ νίκη απέναντι στους Σεβιγιάνους. Τη σεζόν 2017/18 η Σεβίλλη προκρίθηκε στη φάση των «16» του Champions League (0-0, 1-2), ενώ το 2020 απέκλεισε το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον μονό ημιτελικό του Europa League φτάνοντας ως την κατάκτηση.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «4» τον νικητή της άλλης πολύ δυνατής «μονομαχίας» ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, η οποία απέκλεισε την Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Ανοιχτός είναι ο δρόμος ως τον τελικό για τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία κληρώθηκε με τη Φέγενορντ σε μια αναβίωση του περσινού τελικού του Conference League κι αν περάσει θα βρει απέναντί της τη Λεβερκούζεν ή τη «σταχτοπούτα» Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «8»:

  1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη
  2. Γιουβέντους - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  3. Φέγενορντ - Ρόμα
  4. Λεβερκούζεν - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Οι διασταυρώσεις στα ημιτελικά:

Νικητής προημιτελικού 2 - Νικητής προημιτελικού 1
Νικητής προημιτελικού 3 - Νικητής προημιτελικού 4

Οι ημερομηνίες ως τον τελικό:

  • Πρώτοι προημιτελικοί: Πέμπτη 13 Απριλίου
  • Ρεβάνς: Πέμπτη 20 Απριλίου
  • Πρώτοι ημιτελικοί: Πέμπτη 11 Μαΐου
  • Ρεβάνς: Πέμπτη 18 Μαΐου
  • Τελικός: Τετάρτη 31 Μαΐου
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα