Κριστιάνο Ρονάλντο: Η μασκότ της Ρεάλ Σοσιεδάδ τρόλαρε τον Πορτογάλο με το «Siu»! (vid)

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Η μασκότ της Ρεάλ Σοσιεδάδ τρόλαρε τον Πορτογάλο με το «Siu»! (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρισκόταν στο τέλος του τρολάρισμα από τη μασκότ της Ρεάλ Σοσιεδάδ την Πέμπτη, καθώς η νίκη με 1-0 για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν αρκετή για να την δούμε στην κορυφή του ομίλου της στο Europa League.

Η βραδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν εξελίχθηκε καλά την Πέμπτη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να προκριθεί ως πρώτη του ομίλου της στο Europa League, με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να απολαμβάνει την πρώτη θέση και τη μασκότ της να χλευάζει τον εμβληματικό πανηγυρισμό του Πορτογάλου!

Οι Κόκκινοι Διάβολοι επικράτησαν μεν 1-0 της ισπανικής ομάδας την τελευταία αγωνιστική, αλλά δεν ήταν αρκετό για να εξασφαλίσουν την ασφαλή μετάβαση στους «16», καθώς χρειάζονταν νίκη με δύο ή περισσότερα γκολ στο Σαν Σεμπαστιάν, οπότε θα πρέπει να να λάβει μέρος σε έναν γύρο play-off τον ερχόμενο Φεβρουάριο εναντίον μιας ομάδας που υποβιβάστηκε από το Champions League.

Ο CR7 μοίρασε ασίστ στον νεαρό σταρ της ομάδας, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, για να πετύχει το μοναδικό γκολ της βραδιάς, αλλά ο ίδιος απέτυχε να βρει δίχτυα. Καθώς έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο μετά από ένα απογοητευτικό 90λεπτο η μασκότ της Ρεάλ, οTxurdin, διασκέδασε το κοινό στο «Σαν Σεμπαστιάν»!Συγκεκριμένα αντέγραψε το γνωστό «siu» του Ρονάλντο.

Το βίντεο με το «τρολάρισμα» στον σούπερ σταρ έγινε viral στα social media:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα