Ολυμπιακός: Αποστολή με Ναντ χωρίς Μασούρα και Μπιέλ, μέσα οι Μπόουλερ, Σισέ και Βρσάλικο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Αποστολή με Ναντ χωρίς Μασούρα και Μπιέλ, μέσα οι Μπόουλερ, Σισέ και Βρσάλικο

bet365

Ο Μίτσελ έβγαλε αποστολή έχοντας έξω παίκτες όπως οι Μασούρας και Μπιέλ και διαθέσιμους για τη Ναντ τους Μπόουλερ, Σισέ, Μαρσέλο και Βρσάλικο.

Ο Μίτσελ έχει βγάλει αποστολή για το Ολυμπιακός - Ναντ έχοντας εκτός τους Μασούρα, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Ουσεϊνού Μπα ενώ φυσικά εκτός είναι και οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Off φυσικά είναι και ο Βαλμπουενά που μετά το χειρουργείο που επρόκειτο να κάνει θα μείνει έξω για 8-10 εβδομάδες.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για τον αγώνα με τη Ναντ. Οι επιλογές του κ. Μίτσελ για το εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Ναντ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (3/11, 19.45) εναντίον της Ναντ, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Μετά το τέλος του προγράμματος της Τετάρτης (2/11), που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Σαπουντζής, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα