Ολυμπιακός: Τρίτη χειρότερη ομάδα στην Ευρώπη μετά τις Ρέιντζερς και Βικτόρια Πλζεν

Ολυμπιακός: Τρίτη χειρότερη ομάδα στην Ευρώπη μετά τις Ρέιντζερς και Βικτόρια Πλζεν

Newsroom
Ολυμπιακός: Τρίτη χειρότερη ομάδα στην Ευρώπη μετά τις Ρέιντζερς και Βικτόρια Πλζεν

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή η τρίτη χειρότερη ομάδα σε συγκομιδή βαθμών και συντελεστή γκολ μεταξύ των 96 ομάδων των τριών διοργανώσεων της UEFA, όντας σε καλύτερη θέση μόνο από Ρέιντζερς και Πλζεν.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά και την χθεσινή βαριά ήττα με 3-0 μέσα στην έδρα τους από την Καραμπάγκ και το ιστορικό αρνητικό ρεκόρ που κατέγραψαν, βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου του με μηδέν βαθμούς ενώ την ίδια ώρα ο συντελεστής των γκολ τους είναι στο -7, αφού έχουν δεχθεί οκτώ γκολ κι έχουν βάλει μόλις ένα, αυτό κόντρα στην Ναντ.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, μηδέν βαμούς έχουν ακόμη οι Ζυρίχη (Europa League), Ντινάμο Κιέβου (Europa League), Μάλμε (Europa League), Ομόνοια (Europa League), Ρέιντζερς (Champions League), Βικτόρια Πλζεν (Champions League) και Μακάμπι Χάιφα (Champions League).

Απ' αυτές τις ομάδες η Ζυρίχη με -6, η Ντινάμο Κιέβου με -3, η Μάλμε με -4, η Ομόνοια με -5 και η Μακάμπι Χάιφα με -6 έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων από τους Πειραιώτες. Έτσι, η ομάδα του Μίτσελ έχει θετικότερο συντελεστή μόνο από τις Ρέιντζερς (-9, δεν έχει καταφέρει να βάλει γκολ) και Βικτόρια Πλζεν (-11).

Βέβαια, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως οι μεν Σκωτσέζοι έχουν στον όμιλό τους Νάπολι, Λίβερπουλ και Άγιαξ ενώ οι δε Τσέχοι τις Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ και Μπαρτσελόνα γεγονός που καταδεικνύει πως έχουν αντιμετωπίσει δυσκολότερους αντιπάλους από τον Ολυμπιακό εξαιτίας και της διαφοράς επιπέδου της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα