Ολυμπιακός - Καραμπάγκ 0-3: Eφιάλτης δίχως τέλος! (vids)

bet365

Η ευρωπαϊκή κατρακύλα δεν έχει τέλος για τον Ολυμπιακό, αφού ήταν η σειρά της Καραμπάγκ να... στήσει πάρτι στο Καραϊσκάκη και να φύγει με το θριαμβευτικό 3-0 αφήνοντας τους «ερυθρόλευκους» στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό! «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω» φώναζε ο κόσμος που αποδοκίμασε στο φινάλε.

Μία ακόμα κάκιστη ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό που δέχθηκε τρία γκολ στο 2ο μέρος από τη Καραμπάγκ για να ηττηθεί με το ευρύ 3-0. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο (ο οποίος φώναζε προς τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν) που γιούχαρε έντονα τον Σισέ για το λάθος του στη φάση του 2ου γκολ. Με μηδέν βαθμούς παρέμειναν οι Πειραιώτες και ο στόχος της πρόκρισης φαίνεται να απομακρύνεται πιο έντονα από ποτέ ή εάν θέλετε να εξανεμίζεται.

Πως ξεκίνησαν

Ο Μίτσελ έκανε τις μίνι εκπλήξεις του στο σχήμα του Ολυμπιακού. Με ένα σχήμα με 5-3-2 σε άμυνα και 3-4-3 σε επίθεση και με τριάδα στόπερ με Εμβιλά, Βρσάλικο και Σισέ. Τέρμα ήταν ο Τζολάκης, έξω δεξιά και έξω αριστερά οι Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο οι Μπουχαλάκης και Κούντε και η γραμμή κρούσης με Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες και Ουί Τζο.

Η Καραμπάγκ είχε τέρμα τον Μαγκομενταλίγιεβ, άμυνα τους Γιαφαργκουίλιεβ, Μπ. Χουσεϊνοβ, Μουσταφάντζε και Βέσοβιτς, κέντρο με Αλμέιδα, Γκαράγιεβ και Κάντι και μπροστά τον φορ Οβόσου και άκρα με Ζουμπίρ και Λεάντρο Αντράντε.

Παρολίγον... ψυχρολουσία αλλά με VAR Check το γκολ της Καραμπάγκ δεν μέτρησε

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό δέχθηκε γκολ από μία φάση όπου συνολικά αντέδρασε λάθος και σκόραρε ο Ζουμπίρ. Το γκολ όμως δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης μετά από VAR Check. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός βρήκε τα πατήματά του και απείλησε στο 12' με πολύ καλό φάουλ του Μπιέλ, στο ίδιο περίπου λεπτό με κεφαλιά του Σισέ και στο 14' με σουτ του Κούντε.

Στο 17' ο Σισέ είχε τετ α τετ έξω και ενώ θα μπορούσε να είχε πασάρει σε 2 συμπαίκτες του σε πιο καλή θέση. Στο 19' ένα σουτ του Ουί Τζο πέρασε έξω.

Ο Εμβιλά που είχε κάνει μία καίρια επέμβαση σε φάση των Αζέρων έσωσε τον Ολυμπιακό από ένα βέβαιο 0-1 διώχνοντας το πλασέ του Οβόσου στο 22' πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή και στη συνέχεια έβγαλε στον Ροντρίγκες που από πλάγια έκανε καλό σουτ στο 25' το οποίο αποκρούστηκε. Στο 29' ο Ουί Τζο μετά από συνεργασία με τον Μπιέλ είχε ένα σουτ που μπλόκαρε ο Μαγκομενταλίγιεβ. Στο 36' ο Σισέ έχασε μεγάλη φάση με την κεφαλιά του από κοντά να απομακρύνεται πριν περάσει τη γραμμή από τον Γιαφαργκουίλιεβ. Στη διάρκεια του α' μέρους ο Ολυμπιακός πήγε περισσότερο σε λογική 3-5-2 με τον Μπιέλ να τραβιέται πιο πίσω στον άξονα. Το α' μέρος έκλεισε στο 0-0.

Πρώτη φάση με το... καλημέρα του β' μέρους ο Γκάρι Ροντρίγκες και το ντεμπούτο Μαρσέλο εν μέσω αποθέωσης

Στο 49' ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε ωραία ενέργεια, ντρίμπλα και σουτ λίγο έξω μετά από πολύ καλή κάθετη του Μπουχαλάκη. Στο 56' ένα δυνατό φάουλ του Κούντε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Καραμπάγκ.

Στο 60ό λεπτό όλο το Καραϊσκάκη σηκώθηκε στο πόδι για την είσοδο του Μαρσέλο που μπήκε στη θέση του Μπουχαλάκη κάνοντας ντεμπούτο με την Ερυθρόλευκη φανέλα και πηγαίνοντας μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ. Στο 64' ακυρώθηκε το γκολ του Μασούρα ως οφσάιντ (σωστά) μετά από προσπάθεια - σουτ του Μαρσέλο. Η Καραμπάγκ από τη μεριά της πάντως απείλησε σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις ακόμα.

To 0-1 η Καραμπάγκ με τον Οβόσου μετά από έλεγχο στο VAR για να γίνει μετά το 0-2 αλλά και το 0-3

Στο 68' η Καραμπάγκ έβγαλε φάση στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού - και ενώ ο Ολυμπιακός είχε αλλάξει ξανά διάταξη με τον Μαρσέλο να παίζει μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ και τον Εμβιλά να φεύγει από την άμυνα - με τον Οβόσου να σκοράρει από κοντά με 0-1. Μετά από έλεγχο VAR το γκολ μέτρησε κανονικά με τον Κάντι να έχει κάνει την ασίστ. Στο 73' ο Μασούρας πήγε να βάλει από πλάγια ένα απίθανο γκολ με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Στο 75' ένα σουτ του Κάντι ήταν πολύ καλό και έφυγε λίγο έξω και αφότου φάνηκε να βρίσκει τη μπάλα ο Τζολάκης.

Στο 82' ο Ολυμπιακός έκανε και νέο λάθος και δέχθηκε το 0-2. Ο Μαρσέλο έδωσε στον Σισέ, ο Σισέ δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα και ο Βέσοβιτς έκλεψε τη μπάλα και μετά σκόραρε για το 0-2. Στο 85' ο Σεϊντάεφ ήταν εκείνος που δεν κόπηκε από κανέναν για να κάνει με σουτάρα μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ το 0-3. Ο δε Σισέ έγινε αλλαγή μετά το 0-2, αποδοκιμάστηκε έντονα και φάνηκε πως πήγε να βγάλει μία αντίδραση.

MVP: Ο Οβόσου διότι έβαλε το πρώτο γκολ της Καραμπάγκ και έτσι καθόρισε αισθητά το ματς. Πολύ καλό πρόσημο ο Κάντι.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Η αμυντική γραμμή των Αζέρων μαζί με τον γκολκίπερ Μαγκομενταλίγιεβ, που παρότι είχε και τύχη κράτησε το μηδέν πίσω. Στον Ολυμπιακό εάν υπήρχε ένας παίκτης να σταθεί στο ύψος του ήταν μόνο ο Εμβιλά.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Παπέ Σισέ έχει κάνει κομβικό λάθος στη φάση του 0-2. Δεν ήταν ο μόνος που δεν πήγε καλά από τον Ολυμπιακό βέβαια.

Η ΓΚΑΦΑ: Το δίχως άλλο η φάση του 0-1 της Καραμπάγκ αλλά και του 0-2. Ως προς τη συνολική αντίδραση του Ολυμπιακού τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνά του. Στο 0-2 έχει κάνει το λάθος ο Παπέ Σισέ. Ο Ολυμπιακός βέβαια δέχθηκε 3 τέρματα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Η διαιτησία είχε ορισμένα ζητήματα στο πειθαρχικό κομμάτι και τα φάουλ. Γενικά λάθος που να έχει κρίνει τον αγώνα καίρια δεν είχε. Το VAR χρειάστηκε για το check σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως στο 0-1 της Καραμπάγκ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Κάκιστη βραδιά για τον Ολυμπιακό κυρίως στο β' μέρος. Δέχθηκε το 0-1 και μετά ουσιαστικά φάνηκε να μην μπορεί να κάνει κάτι άλλο για να δεχθεί 2 ακόμα γκολ. Καλύτερη ομάδα η Καραμπάγκ και δικαίως πήρε το ματς. Κακή η προσέγγιση και του Μίτσελ ειδικά με τις αλλαγές και το πώς αντιμετώπισε το 2ο 45λεπτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Παπέ Σισέ (83' Βαλμπουενά), Βρσάλικο, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60' Μαρσέλο), Κούντε (74' Ίνμπομ Χουάνγκ), Γκάρι Ροντρίγκες (60' Μασούρας), Μπιέλ και Ούι Τζο Χουάνγκ (74' Αμπουμπακάρ Καμαρά).

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγιεβ, Γιαφαργκουίλιεβ (46' Μπαϊράμοβ), Μπ. Χουσεϊνοβ, Μουσταφάντζε, Βέσοβιτς (90' Α. Χουσεϊνοβ), Αλμέιδα (65' Ρομαό), Γκαράγιεβ, Κάντι, Οβόσου (90' Όζομπιτς), Ζουμπίρ και Λεάντρο Αντράντε (65' Σεϊντάεβ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα