Άρσεναλ: Κίνδυνος να χρεωθεί υπαιτιότητα και να μηδενιστεί στο Europa League

Κώστας Ζάλιαρης
Άρσεναλ: Κίνδυνος να χρεωθεί υπαιτιότητα και να μηδενιστεί στο Europa League

bet365

Κάθε πιθανό τρόπο για να παίξει το ματς με την Αϊντχόφεν και να μην μηδενιστεί από την UEFA εξετάζει η Άρσεναλ, με στόχο ν' αποφύγει ό,τι υπέστη πέρυσι η Τότεναμ στο Europa Conference League.

Οι «κανονιέρηδες» δεν μπορούν να παίξουν με την Αϊντχόφεν το βράδυ της Πέμπτης λόγω της αδυναμίας της Αστυνομίας να εκτελέσει πλάνο για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, αφού όλοι έχουν επιστρατευθεί για την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Στην Άρσεναλ αναζητούν κενή ημερομηνία για να γίνει το παιχνίδι με τους Ολλανδούς πριν να ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και φτάσει η μέρα που θα ξεκινήσει το Μουντιάλ του Κατάρ.

Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει φυσικά κίνδυνος να χρεωθούν οι Λονδρέζοι την υπαιτιότητα της μη διεξαγωγής του ματς και να μηδενιστούν όπως έγινε πέρυσι με την Τότεναμ στο Europa Conference League. Τα «σπιρούνια» τότε δεν είχαν παίξει και είχαν αποκλειστεί από την νεοσύστατη διοργάνωση.

Στην ανάγκη, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί το ντέρμπι με την Σίτι στις 19 του Οκτώβρη ή το ματς με την Μπράιτον στις αρχές του Νοέμβρη για το Carabao Cup, προκειμένου να χωρέσει η ευρωπαϊκή αναμέτρηση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα