Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκε ο νέος τεχνικός

Newsroom
Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκε ο νέος τεχνικός

bet365

Ο Απόλλων Λεμεσού παρουσίασε τον Νταβίδ Καταλά μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα  Playoffs του Europa League.

Ο Νταβίδ Καταλά αντικατέστησε τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στον πάγκο του Απόλλωνα και λίγες ώρες πριν το πρώτο του μεγάλο τεστ παρουσιάστηκε από τους Κύπριους «Ο Απόλλων έχει υψηλά στάνταρ. Αποφασίσαμε πως μετά την λύση της συνεργασίας με τον κ. Τσόρνιγκερ ο καταλληλότερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο Νταβίδ Καταλά. Όλοι τον γνωρίζετε από το πέρασμα του στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ως ποδοσφαιριστή και ως προπονητή τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Κίρζης.

Μάλιστα, στάθηκε στο ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε η ΑΕΚ στη θητεία του «Πεθυμήσαμε τέτοιο ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα. Όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Θα έχει τις συνθήκες για να δουλέψει. Ένα ποιοτικό ρόστερ και ένα προπονητικό κέντρο που θα είναι ακόμη πιο ανανεωμένο φέτος. Θα είναι ο πρώτος προπονητής που θα είναι στο νέο γήπεδο» κατέληξε ο ισχυρός άνδρας της αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Καταλά εμφανίστηκε έτοιμος για το πλάνο του Απόλλωνα «Αντιλαμβάνομαι την τιμή την οποία τυγχάνω. Έχω και την ευθύνη. Ενθουσιάστηκα όταν ενδιαφέρθηκε ο Απόλλωνας. Ξέρω τις προσδοκίες των οπαδών και του κλαμπ. Δεν φοβάμαι, νιώθω έτοιμος. Μπορώ να ανταπεξέλθω. Πιστεύω στο πλάνο που μου έχουν αναλύσει οι υπεύθυνοι. Πιστεύω πως είμαι ο κατάλληλος για να συνεχίσω την δουλειά. Είμαι σίγουρος για την ομάδα.

Δεν είναι σωστό να μιλήσω τώρα για τις αδυναμίες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά, να δουλέψουμε σαν τρελοί για να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Θέλω να φέρω κάποιες δικές μου ιδέες. Θέλω να κρατήσω την ομάδα και να την συνδυάσω με τις νέες ιδέες. Αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα