Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές σε Κύπρο και Φάληρο

Newsroom
Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές σε Κύπρο και Φάληρο

bet365

H UEFA όρισε τις διαιτητικές ομάδες για τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League.

Μετά το πρόγραμμα των αγώνων του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League πλέον έγιναν γνωστοί και οι ορισμοί των διαιτητών για τις δυο αναμετρήσεις, με αμφότερους να έχουν «σφυρίξει» ελληνικό ντέρμπι.

Τον πρώτο αγώνα του ζευγαριού στην Κύπρο (18/8, 20:00) θα διευθύνει ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ, με βοηθούς τους Ραούλ Καμπανέρο - Ινίγκο Πριέτο και τέταρτο τον Χοσέ Λουίς Μουνουέρα. Ο Σάντσεθ είχε σφυρίξει το ισόπαλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (1-1) για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της σεζόν 2019-20.

Τη ρεβάνς του Φαλήρου (25/8, 22:00) θα διευθύνει ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ, έχοντας στο πλευρό του τους Στεφάν Ντε Αλμέιδα - Μπεκίμ Ζογκάι και τέταρτος θα είναι ο Φενταγί Σαν. Ο Σέρερ είχε σφυρίξει στον προημιτελικό κυπέλλου της σεζόν 2019-20 μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ (0-1) και πιο πρόσφατα στην ήττα του Ολυμπιακού από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, με 2-1.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα