Το κοινό του Gazzetta ψήφισε: Οριακά προκρίνεται ο Ολυμπιακός, αποκλεισμός για Παναθηναϊκό-Άρη

Newsroom
Το κοινό του Gazzetta ψήφισε: Οριακά προκρίνεται ο Ολυμπιακός, αποκλεισμός για Παναθηναϊκό-Άρη

bet365

Το Gazzetta έδωσε βήμα στους αναγνώστες του να προβλέψουν ποιες από τις ελληνικές ομάδες θα προκριθούν απόψε και τα αποτελέσματα δείχνουν οριακή πρόκριση για Ολυμπιακό και αποκλεισμό για Παναθηναϊκό-Άρη.

Η ώρα της... αλήθειας έφτασε. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης παίζουν τα ρέστα τους για το ευρωπαϊκό τους αύριο, το οποίο για τους Ερυθρόλευκους σημαίνει να μην υποχωρήσουν στο Conference League και για Πράσινους και Κιτρινόμαυρους να μην μείνουν εκτός συνέχειας. Τα δεδομένα μόνο εύκολα δεν είναι και για τους τρεις μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδος ψάχνουν διπλό στην Μπρατισλάβα απέναντι στη Σλόβαν, ενώ ο Κυπελλούχος, Παναθηναϊκός και ο Άρης καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 κόντρα σε Σλάβια Πράγας και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τι «βλέπει», λοιπόν, ο κόσμος λίγο πριν τη σέντρα; Το Gazzetta έδωσε την ευκαιρία στους αναγνώστες του να ψηφίσουν πόσοι και ποιοι από τους τρεις εκπροσώπους μας θα καταφέρουν να σφραγίσουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης και πάνω από 8.000 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Το πόρισμα; Σύμφωνα με το κοινό, στο τέλος της βραδιάς θα έχουμε μόνο μία ομάδα στην Ευρώπη για φέτος κι αυτός θα είναι ο Ολυμπιακός.

Στην ερώτηση για το αν το σύνολο του Κάρλος Κορμπεράν θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν, το 54% ψήφισε ναι και το 46% όχι, δείγμα ότι η πλάστιγγα γέρνει αρκετά οριακά προς την πρόκριση.

Από την άλλη, για Παναθηναϊκό και Άρη η λαϊκή «ετυμηγορία» δείχνει αποκλεισμό. Στο 37% η πιθανότητα πρόκρισης για το Τριφύλλι, υψηλότερο για τον Άρη που το 42% των ψήφων πιστεύει στην ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα