Βάις: «Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα άφηνε ανοιχτή την πρόκριση και το καταφέραμε»

Δημήτρης Τομαράς
Βάις: «Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα άφηνε ανοιχτή την πρόκριση και το καταφέραμε»

bet365

Ο τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Βλάντιμιρ Βάις, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το 1-1 στο Φάληρο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Βλάντιμιρ Βάις στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με Ολυμπιακό επισήμανε για:

Το 1-1 με Ολυμπιακό: Ήταν το πιο καλό παιχνίδι που έχουμε κάνει με μένα εδώ και έναν ή ενάμιση χρόνο. Είμαι απογοητευμένος για το γκολ που δεχθήκαμε. Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο.

Τη διαφορά με τα εκτός έδρας ματς με τα εντός: Ναι μπορεί να είναι αλήθεια. Εκτός έδρας παίζουμε με παραπάνω πάθος. Εντός ίσως με παραπάνω ευθύνη. Ελπίζουμε σε γεμάτο γήπεδο στη ρεβάνς. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν είναι στα καλύτερά του ενδεχομένως. Να δούμε.

Τους τρεις στόπερ: Είναι ένα καλό σχήμα αλλά προτιμώ 4 αμυντικούς. Μας έλλειπαν οι Σάπονιτς και Βάις. Θέλαμε το αποτέλεσμα. Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα άφηνε ανοιχτή την πρόκριση και το καταφέραμε.

Την προετοιμασία για τις στατικές φάσεις: Περιμέναμε τον Ολυμπιακό να παίξει με 3 στόπερ διότι έτσι έπαιζε ο Κορμπεράν στη Χάντερσφιλντ. Δεχθήκαμε εύκολο γκολ από τον Ελ Αραμπί από το κόρνερ του Βαλμπουενά. Είχαμε λανθασμένες τοποθετήσεις εκεί.

Τον Ραμίρες: Θα δούμε πως θα πάει. Έχουμε και αγώνα πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είχε εκτός και Βρσάλικο και Μανωλά. Να δούμε εάν θα επανέλθουμε. Να έχουμε καλή ψυχολογία και να μετατρέψουμε ευκαιρίες σε γκολ. Θα έχουμε κάποιες αλλαγές στη ρεβάνς.

Τον Πάουσεκ: Δεν είναι επιθετικός. Είναι ένα καλό παιδί και καλός παίκτης. Δυστυχώς ήταν στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού αλλά αυτά συμβαίνουν.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα