Ολυμπιακός: Με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού στα playoffs του Europa League

Ολυμπιακός: Με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού στα playoffs του Europa League

bet365

Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στα playoffs του Europa League τότε είτε θα έχει ευκαιρία για τη ρεβάνς κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα ή θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Toυς πιθανούς αντιπάλους του για τα playoffs του Europa League έμαθε στην κλήρωση της Νιόν ο Ολυμπιακός. Αν το σύνολο του Κάρλος Κορμπεράν υπερκεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας τότε θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα αποκλειστεί στο ζευγάρι των... γνώριμων Μακάμπι Χάιφα και Απόλλωνα Λεμεσού στον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν τους πρωταθλητές Ισραήλ για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League και βίωσαν «οδυνηρό» αποκλεισμό μετά την βαριά ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 4-0. Από την πλευρά τους οι πρωταθλητές Κύπρου του Χάρη Μαυρία είχαν πέσει με τον Ολυμπιακό και στην κλήρωση για τον Γ΄ γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αν οι Πειραιώτες περάσουν τη Σλόβαν θα δώσουν το πρώτο τους ματς εκτός έδρας στις 18 Αυγούστου και τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (25/8) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τα ματς θα προβληθούν από τα κανάλια της Cosmote TV.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα