Η Kingbet ετοιμάζεται για απογείωση σε Europa και Conference

Newsroom
Η Kingbet ετοιμάζεται για απογείωση σε Europa και Conference

bet365

Την Τετάρτη η Kingbet βρήκε εύκολα τα δύο under, αλλά του τα χάλασε το Λαύριο στα τελευταία δευτερόλεπτα και ετοιμάζεται για μεγάλο ταμείο στο σημερινό κουπόνι.

Καλημέρα. Φτάσαμε αισίως στην τρίτη ημέρα του ευρωπαϊκού τριημέρου της εβδομάδας. Τα ζευγάρια των ημιτελικών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν ήδη σχηματιστεί. Τα σενάρια για τις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά δίνουν και παίρνουν, με τις στοιχηματικές εταιρίες να βάζουν «φιτιλιές» κρίνοντας από τις αποδόσεις που ακολουθούν κάθε ομάδα.

Ολα αυτά όμως μπορούμε να τα (υπέρ) αναλύσουμε από αύριο. Απόψε, λίγο πριν (ή λίγο μετά) τα μεσάνυχτα, θα γνωρίζουμε και τα αντίστοιχα ζευγάρια σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ. Οκτώ αγώνες περιλαμβάνει η βραδιά. Αναμφισβήτητα τα φώτα πέφτουν στην Τούμπα. Εκεί ο ΠΑΟΚ έχει ραντεβού με την ιστορία. Υποδέχεται τη Μαρσέιγ στη ρεβάνς της ήττας 2-1 στη Μασσαλία πριν από μία εβδομάδα. Μία έμπνευση μόνο. Να δούμε παράταση.

Ανεξαρτήτως του τι λένε οι αποδόσεις, πέρα από την Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει άλλο ξεκάθαρο φαβορί να τραβήξει ποντάρισμα. Οφείλουμε λοιπόν να παρουσιαστούμε ευέλικτοι και όπως οι εταιρείες να δημιουργήσουμε τις δικές μας στοίχημα προσφορές. Από εμάς για εμάς!

Αταλάντα - Λειψία

Ισορροπημένο (σχεδόν απόλυτα) το σετ στο Αταλάντα – Λειψία. Εμφανές πως οι «νερατζούρι» έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να προλάβουν την τετράδα στο καμπιονάτο. Συνεπώς όλο το βάρος πέφτει στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο δρόμος για τον τελικό άλλωστε είναι ορθάνοικτος από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο απέναντι ταμπλό.

Εχω σε μεγάλη εκτίμηση την ποδοσφαιρική νοημοσύνη του τεχνικού των «μπεργκαμάσκι», Γκασπερίνι. Οι παραστάσεις που έχουν οι παίκτες του είναι περισσότερες και σημαντικότερες συγκριτικά με τους αντιπάλους. Κοιτάμε προς τα αριστερά. Παίρνουμε την ασφάλεια της κάλυψης του Χ. 1-1 το πρώτο ματς, αντί για (άνετα) 3-3. Κολλάμε και το Over 1,5 με το combo να φτάνει στο 1.90 και να μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Σλάβια Πράγας - Φέγενορντ

Φέγενορντ και Σλάβια Πράγας συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων. Νίκη 2-1 για τους Ολλανδούς στο Ρότερνταμ, ισοπαλία 2-2 στην Πράγα. Η μοίρα το έφερε να μονομαχήσουν και για μία θέση στα ημιτελικά. Με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Σλάβια έμεινε όρθια στο πρώτο ματς (3-3) και πλέον όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Τσεχίας.

Αναμέτρηση ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα από πλευράς σημείου. Ωστόσο θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν δούμε ξανά πλούσιο σκορ ανάμεσα σε δύο φύσει επιθετικές ομάδες που διεκδικούν τη νίκη προσπαθώντας να πετύχουν ένα γκολ περισσότερο από τον αντίπαλο. Στο 1.85 κυμαίνεται το combo του G/G και Over.

Μπαρτσελόνα – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Οπως και στο πρώτο παιχνίδι του προηγούμενου γύρου απέναντι στη Γαλατά στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα στη Φρανκφούρτη έστειλε κόσμο και κοσμάκη στα τάρταρα. Τα ψέματα τελείωσαν για την ομάδα του Τσάβι που καλείται να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση παίζοντας στο σπίτι της. Εξαιρετικά χαμηλά ο άσος. Τον «τσιμπάμε» ελαφρώς με Over 1,5, ίσα ίσα να γλυκάνει και να φτάσουμε στο 1.50 που συμπληρώνει το δελτίο μας, με την τριάδα να προσφέρει απόδοση άνω του πέντε.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τώρα. Δεν συμμερίζομαι τον υπερβολικό φαβοριτισμό της Ρόμα απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ. Οι Νορβηγοί είναι πάνω απ’ όλα ομάδα και έχουν αποδείξει πως αποτελούν υπολογίσιμο μέγεθος. 1.35 σε άσο της Ρόμα στις στοιχηματικές εταιρίες μπορώ να δεχτώ μόνο με αντίπαλο τη Φεραλπισαλό. «Πονηρό» στοιχηματικά το Ρέιντζερς – Μπράγκα, ενώ δεν αποκλείω μία ακόμα ισοπαλία στο Λιόν – Γουέστ Χαμ. Καλή τύχη στις επιλογές σας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα