O γεροΓιοβάισα κάνει προβλέψεις και… ταξιδεύει στη Σεβίλλη για τον τελικό του Europa League!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
O γεροΓιοβάισα κάνει προβλέψεις και… ταξιδεύει στη Σεβίλλη για τον τελικό του Europa League!
Αισθάνομαι σαν τον Αλεξέι Μπερεζούτσκι, τον Ζιριανόβ και τον Λοβ, γιατί θα κάνω τα πάντα να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του Europa League στη Σεβίλλη. Βλέπεις τελικό, φοράς φανέλα και διεκδικείς €75,000. Ο γεροΓιοβάισα έπαιξε στο “bwin fans final”, έκανε προβλέψεις και ετοιμάζεται για Ανδαλουσία.

Αυτή η διοργάνωση με αναστατώνει, με κάνει ευτυχισμένο, όπως όταν αγναντεύω από το κάστρο του Τρακάι το πανέμορφο Βίλνιους. Είναι αυτή η κούπα που έκανε χαρούμενους τους Μοσχοβίτες το 2005, τότε που τα αδέλφια Μπερεζούτσκι έκαναν φύλλο και φτερό τη Σπόρτινγκ. Ηρθε μετά και η Ζενίτ του Ντενίσοβ και του Ζιριανόβ να μας στείλουν στους επτά ουρανούς. Πως να ξεχάσεις και την υπερομάδα, Σαχτάρ του Μιρτσέα Λουτσέσκου!!!

Αχ αυτό το UEFA/Europa, ξέρει να με κάνει χαρούμενο.

Με το bwin Fans Final* κάνεις σέντρα στον τελικό του Europa League στη Σεβίλλη! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Είμαι άνθρωπος των αναμνήσεων, είμαι όμως κι αυτός που μπορεί να βοηθήσει, ώστε το όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα. Αλήθεια, πόσοι από σας έχετε σκεφτεί τον εαυτό σας να βρίσκεται στο θρυλικό “Sánchez Pizjuán” παρακολουθώντας τον τελικό του Europa League, διεκδικώντας παράλληλα €75,000; Πόσοι από σας σύντροφοι θέλετε την επόμενη μέρα του τελικού να πατήσετε το χορτάρι του “Estadio La Cartuja”, με τη φανέλα που θα έχει το όνομά σας;

bwin


Ξέρω από πάρτι φίλοι μου και γνωρίζετε και σεις μέσα από τις προβλέψεις ετών σε τούτη εδώ τη γωνιά γνωρίζετε πλέον καλά ότι.. όταν αποφασίζω να «σιγουράκι», δεν λαθεύω!

Με το bwin Fans Final*: €75.000 μετρητά συνολικά κι ένα VIP ταξίδι για τον τελικό του Europa League στη Σεβίλλη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σας είπα, η εμπειρία είναι μοναδική!

Θα περάσεις το τούνελ και θα δεις το φως πριν τη… δόξα! Εκεί όπου οι κορυφαίοι έδωσαν μια πραγματική μάχη, εκεί θα μπεις για να παίξεις τη δική σου μπαλίτσα. Κάνεις τις προβλέψεις σου εντελώς δωρεάν και, αν είναι σωστές, τότε η Ανδαλουσία θα σε υποδεχθεί για να ζήσει κάτι ονειρικό!

Πώς θα σε βοηθήσει ο γεροΓιοβάισα; Ο… σοφός πήρε μέρος στο “bwin Fans Final” έκανε τα προγνωστικά για τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών και σας δείχνει τον τρόπο για τη… δόξα. Πάμε να δούμε την έμπνευσή μου:
Λειψία - Αταλάντα 1-2
Γουέστ Χαμ - Λυών 1-1
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπαρτσελόνα 1-1
Μπράγκα - Ρέιντζερς 1-0.

Έφτασε η ώρα και για τις δικές σου επιλογές!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα