Βατσλίκ: «Πιστεύω και ελπίζω η πορεία της Αταλάντα να τελειώσει την Πέμπτη»

Δημήτρης Τομαράς
Βατσλίκ: «Πιστεύω και ελπίζω η πορεία της Αταλάντα να τελειώσει την Πέμπτη»

bet365

Ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αταλάντα.

Ο Τόμας Βατσλίκ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το πως νιώθει πιο ασφαλής από πλευράς συστήματος με τριάδα ή όχι: Καλησπέρα σας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά για μένα. Μπορούμε να προσαρμοστούμε και στα 2 συστήματα. Στα περισσότερα ματς έχουμε παίξει με 4 αμυντικούς. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις δύο περιπτώσεις. Έχουμε την ποιότητα.

Τον κόσμο του Ολυμπιακού: Ναι περιμένουμε και ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο μας στο γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος με την επιστροφή τους κατά 50%. Θα μας βοηθήσει πολύ. Δεν είναι εύκολο να μην δεχθούμε γκολ. Δεν θυμάμαι πότε η Αταλάντα έπαιξε ματς χωρίς να σκοράρει. Θα προσπαθήσουμε με όλη μας την ενέργεια και όπως και να εξελιχθεί ο αγώνας να πάρουμε την πρόκριση.

Τα προβλήματα της Αταλάντα στην επίθεση: Η Αταλάντα είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και έχει εναλλακτικές. Δεν είναι εύκολο να χάνει τους 2 καθαρούς στράικερ. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ανακουφισμένοι. Μίλησα με τον Λουίς Μουριέλ μετά το ματς και ήξερα πως δεν θα είναι παρών.

Την Αταλάντα και τον Ολυμπιακό: Ναι πιστεύω και ελπίζω η πορεία της Αταλάντα να τελειώσει αύριο (Πέμπτη). Όποια ομάδα περάσει αύριο μπορεί να κάνει ωραία πράγματα στον θεσμό. Και οι 2 ομάδες είναι καλές ομάδες. Καλές ομάδες με όμορφα γήπεδα. Νομίζω ότι όποιος περάσει θα τα πάει πολύ καλά στο μέλλον.

Το ποιο είναι το μυστικό των προκρίσεων με δεδομένη και τη θητεία του στη Σεβίλλη: Να πιστεύεις σε σένα και να δίνεις το μάξιμουμ σε κάθε μένα. Να παίζεις καλά και να δίνεις τα πάντα. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη διοργάνωση. Βλέπουμε τα ονόματα των Μπαρτσελόνα και Ντόρμουντ που έρχονται από το Champions League. Θα είναι μία πολύ ωραία διοργάνωση με τελικό στη Σεβίλλη. Πρέπει να το πιστεύεις εάν θέλεις να φτάσεις εκεί.


@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα