Μαρτίνς: «Να κάνουμε τη δουλειά μας και να νικήσουμε, είμαι σίγουρος πως η Φενέρ θα κάνει τα πάντα για το πρεστίζ της»

Newsroom
Μαρτίνς: «Να κάνουμε τη δουλειά μας και να νικήσουμε, είμαι σίγουρος πως η Φενέρ θα κάνει τα πάντα για το πρεστίζ της»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για το Αντβέρπ - Ολυμπιακός σχολίασε το τι περιμένει από το ματς των Πειραιωτών αλλά και εκείνο της Φενέρ με την Αϊντραχτ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Την προσέγγισή του και τις αλλαγές της Αντβέρπ: Δεν ξέρουμε ακριβώς τι σχεδιάζει να κάνει ο προπονητής της Αντβέρπ.

Εάν θα παρουσιάσει την ομάδα του κοντά σε αυτό που έκανε στο πρωτάθλημα ή με την Φενέρ. Εμείς προετοιμάζουμε την ομάδα μας για το καλύτερο σενάριο. Περιμένουμε να είμαστε όσο καλύτεροι είμαστε, να είμαστε ποιοτικοί, προσεκτικοί και επικίνδυνοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όσο καλοί εμφανιστούν εκείνοι. Εμείς λοιπόν προετοιμάζουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε πάντα. Δεν αλλάζει κάτι.

Έχουμε παρακολουθήσει τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει με 2-3 συστήματα. Θα προετοιμαστούμε σε οποιοδήποτε σενάριο. Περιμένουμε την Αντβέρπ πιο δυνατή και να μην ξεχνάμε ότι όταν παίζει ένας ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται πολύ, αυτός ο παίκτης θα θέλει να αποδειξει περισσότερα πράγματα στον προπονητή του. Οπότε, θα είναι ένα δυνατό ματς.

Τον Ρέαμπτσιουκ: Γνώριζα πολύ καλά τον Όλεγκ και δεν είχα καμία αμφιβολία για το τι θα συμβεί. Ηταν μία νέα πραγματικότητα για τον ποδοσφαιριστή, αλλά ξέραμε ότι θα έβρισκε την απόδοσή του. Δεν είχα αμφιβολία ούτε για τις ικανότητες, είτε για τον επαγγελματισμό του.

Τα κλειδιά του Ολυμπιακού: Έχω πει πολλές φορές ότι από την αρχή θεωρώ τον όμιλο ισορροπημένο και μοιρασμένα τα παιχνίδια. Πολλά από τα παιχνίδια κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά. Η Αιντραχτ κέρδισε τους περισσότερους βαθμούς από το 90’ και επτά. Η Αντβέρπ έχει χάσει στο τέλος τους βαθμούς. Είναι παιχνίδια πολύ ανταγωνιστικά. Εμείς αύριο περιμένουμε να δούμε ένα ματς ανάλογο που έγινε στο Καραϊσκάκη, με δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν το αποτέλεσμα, πολύ ανταγωνιστικές και αναμένουμε ένα ανοιχτό και ωραίο παιχνίδι.

Τον αγώνα με τον ΟΦΗ: Έχω πει πολλές φορές ότι η ομάδα μας έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Βλέπουμε ότι εδώ και ενάμισι παιχνίδια έχουμε κάνει καλά παιχνίδια. Με την Φενέρ και τον ΟΦΗ κάναμε καλά ματς. Με την Άιντραχτ επίσης. Παίξαμε καλά και με τον Ατρόμητο που χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Γενικότερα η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και το δείχνει. Κάνει βήματα προόδου και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εχει παίκτες όπως τον Ολεγκ η ομάδα που έχει αποδείξει ότι έχει πολλά περιθώρια. Όπως και άλλοι έχουν περιθώρια εξέλιξης. Αυτή η ομάδα συνεχώς, θα προσαρμόζεται συνεχώς και θα εξελίσσεται.

Τον αγώνα της Φενέρ με την Αϊντραχτ και την πρωτιά: Το πιστεύω πολύ. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι, να κάνουμε τη δουλειά μας και να νικήσουμε. Πιστεύω ότι η Φενέρ μπορεί να κερδίσει την Άιντραχτ. Γνωρίζω το τιμ της Φενέρ. Πρόκειται για ανθρώπους με αξιοπρέπεια και θέλουν να τιμήσουν την ομάδα να κερδίσουν την Άϊντραχτ. Οι παίκτες της Φενέρ θα κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν το πρεστίζ του συλλόγου και να νικήσουν την Άϊντραχτ.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα