Ο Περέιρα για τα ρεπορτάζ περί κινδύνου φυλάκισης: «Είμαι εδώ για να μιλήσουμε για δύο μεγάλες ομάδες και όχι για τέτοια θέματα»

Newsroom
Ο Περέιρα για τα ρεπορτάζ περί κινδύνου φυλάκισης: «Είμαι εδώ για να μιλήσουμε για δύο μεγάλες ομάδες και όχι για τέτοια θέματα»

bet365

Ο Βίτορ Περέιρα ρωτήθηκε από τους Τούρκους για τα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να έχει πρόβλημα στο να μπει στην Ελλάδα λόγω ποινών που του είχαν επιβληθεί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε (και πρώην του Ολυμπιακού) είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης:

Τον Ολυμπιακό: Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίζει Champions League και Europa. Που έχει παίξει με μεγάλες ομάδες. Πρέπει να διορθώσουμε ό,τι κάναμε λάθος στο προηγούμενο ματς. Να μην τους αφήσουμε να κάνουν κόντρα επιθέσεις. Να είμαστε πιο σταθεροί και να παίξουμε με προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Τρεις σημαντικοί βαθμοί. Θα είναι φανταστική ατμόσφαιρα. Έτσι την περιμένουμε. Θα είναι πολύ ωραίο που γυρίζω σε αυτό το γήπεδο.

Το εάν η Φενέρ θα παίξει με τετράδα ή με τρεις στόπερ στην άμυνα: Προσπαθούμε να βάλουμε την ομάδα να παίξει διαφορετικά συστήματα. Το πιο σημαντικό είναι να καταλαβαίνει ο παίκτης το τι του ζητάς και να κατανοεί το σύστημα από το το σχήμα που παίζεις.

Το πώς θα παίξει η Φενέρ: Πρέπει να περιμένετε αύριο για τον σχηματισμό μας. Να δείτε πώς θα παίξουμε. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και στο γήπεδο θα έχει την Πέμπτη φανταστική ατμόσφαιρα. Πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι.

Τις πληροφορίες πως είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης στην Ελλάδα και το ότι μπορεί να είχε πρόβλημα εισόδου στη χώρα: Δεν είναι αυτό θέμα για να μιλήσουμε εδώ. Είμαι εδώ για να μιλήσουμε για δύο μεγάλες ομάδες και όχι για τέτοια θέματα. Λυπάμαι, αλλά δεν θα μιλήσω για τέτοια θέματα.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα