Η Φενέρ θυσιάζει κριάρι και φέρνει ιμάμη πριν τη Γαλατά και τον Ολυμπιακό

Η Φενέρ θυσιάζει κριάρι και φέρνει ιμάμη πριν τη Γαλατά και τον Ολυμπιακό

bet365

Απίθανα πράγματα στη Φενέρ, αφού θυσίασαν κριάρι κι έβαλαν ιμάμη να ευλογήσει τα δοκάρια για να σταματήσει η κατηφόρα της ομάδας.

Η Φενέρ πάει από το κακό στο χειρότερο, η κατηφόρα δεν έχει σταματημό, μιας και βρίσκεται στην 7η θέση. Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς εντός συνόρων και ο πρόεδρος της ομάδας, Αλι Κοτς προχώρησε σε μια ενέργεια που προκάλεσε σάλο στην Τουρκία και όχι μόνο... Οχι, δεν απέλυσε τον Βίτορ Περέιρα, αντίθετα, θυσίασε ένα κριάρι για να αλλάξει η μοίρα της Φενέρ πριν το ντέρμπι με τη Γαλατά το βράδυ της Κυριακής! Στο γήπεδο ήταν και ο ιμάμης από το τζαμί «Kızıltoprak Camii», ο οποίος διάβασε... ευχές για πολλά γκολ, ενώ ευλόγησε τα δοκάρια για να μη δέχεται η ομάδα τέρματα.

Μετά το απίθανο περιστατικό, ο ιμάμης είπε στον Kοτς: «Δεν κάνω μαγικά ούτε λύνω μάγια, απλά διαβάζω τους στίχους του Αλλάχ και προσεύχομαι για να προστατευτείς από το κακό μάτι». Την Κυριακή η Φενέρ φιλοξενείται από τη Γαλατά και λίγες ημέρες αργότερα ταξιδεύει στον Πειραιά για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα