Εμβιλά στο Gazzetta: «Έπρεπε να... σκοτώσουμε το ματς, αλλά κάναμε λάθη»

Δημήτρης Σαμόλης
Εμβιλά στο Gazzetta: «Έπρεπε να... σκοτώσουμε το ματς, αλλά κάναμε λάθη»

bet365

Ο Γιαν Εμβιλά μίλησε στο Gazzetta για τα λάθη που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην ήττα από την Άιντραχτ, αλλά στάθηκε στην κόκκινη κάρτα που δεν είδε ο Μπάρκοκ.

Ο Γιαν Εμβιλά ήταν το εξάρι του Ολυμπιακού στην εντός έδρας ήττα (1-2) από την Άιντραχτ, έχοντας λίγο πιο μπροστά του τούς Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά. Ο Γάλλος χρησιμοποιήθηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, στη 12η εφετινή και 62η συνολικά συμμετοχή του με τους «ερυθρόλευκους».

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο 31 ετών αμυντικός χαφ μίλησε στο Gazzetta από το «Γ. Καραϊσκάκης» και υποστήριξε πως η Άιντραχτ κατάφερε να σημειώσει τα δύο γκολ από ισάριθμα λάθη της ομάδας του.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς, γιατί κάναμε καλό παιχνίδι. Τα γκολ που δεχτήκαμε προήλθαν από δύο λάθη. Παίξαμε πολύ καλύτερα από ό,τι στη Φρανκφούρτη, αλλά κάναμε λάθη που δεν έπρεπε και επίσης είχαμε τις ευκαιρίες να σκοτώσουμε το ματς και να το τελειώσουμε, αλλά δεν το κάναμε» δήλωσε ο Εμβιλά.

Στάθηκε όμως και στο σκληρό μαρκάρισμα που έκανε στον Ρέαμπτσιουκ ο Μπάρκοκ και το οποίο δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα: «Είναι απόφαση του διαιτητή, αλλά αν βλέπατε το πόδι του Όλεγκ μετά το ματς, θα καταλαβαίνατε ότι το αυτό το φάουλ άξιζε την κόκκινη κάρτα».

Ο Ολυμπιακός παραμένει στο +1 από την τρίτη Φενέρμπαχτσε, την οποία υποδέχεται στις 25 Νοεμβρίου. Ο Εμβιλά ανέφερε: «Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε στα δύο τελευταία ματς. Έχουμε ένα ματς εντός, στο οποίο ειλικρινά πρέπει μόνο να νικήσουμε κι έπειτα να κάνουμε το ίδιο και στο Βέλγιο. Έξι βαθμοί, αυτό είναι το μότο μας. Να φτάσουμε τους 12 και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα