Ελ Αραμπί για το συμβόλαιό του και την Αϊντραχτ: «Όλα τα ματς τα βλέπω σαν τελικούς, δεν ξέρω τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια»

Δημήτρης Τομαράς
Ελ Αραμπί για το συμβόλαιό του και την Αϊντραχτ: «Όλα τα ματς τα βλέπω σαν τελικούς, δεν ξέρω τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια»

bet365

Ο έμπειρος επιθετικός Γιουσέφ Ελ Αραμπί ρωτήθηκε για το νέο συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό αλλά και τον στόχο του με την Αϊντραχτ.

Ο Ελ Αραμπί είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Τη συνύπαρξή του με τον Τικίνιο και εάν προτιμάει να παίζει μαζί του ή μόνος: Πραγματικά όλα αυτά αφορούν στον προπονητή. Εγώ νομίζω πως μία ομάδα είναι πιο δυνατή με 2 φορ. Όμως εμείς είμαστε πάντα 'διαθέσιμοι' για τις αποφάσεις του προπονητή για το πως να παίζει πιο καλά η ομάδα.

Το ότι μπορεί να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία του Ολυμπιακού: Σήμερα το έμαθα. Δεν το ήξερα. Είναι πραγματικά σημαντικό για μένα. Το πιο σημαντικό για τον φορ είναι να σκοράρει και ιδανικά να συνοδεύεται από νίκη. Το πιο σημαντικό θα είναι να νικήσουμε και ιδανικά ναι θα ήθελα να σκοράρω.

Το που απολαμβάνει να σκοράρει περισσότερο στην Ελλάδα ή την Ευρώπη: Δεν έχω προτίμηση. Μου αρέσει να σκοράρω σε όλες τις διοργανώσεις. Αύριο συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι. Με ενδεχόμενη νίκη θα είμαστε πρώτοι. Παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μας.

Το αυριανό ματς και ότι είναι σαν τελικός για την πρώτη θέση: Όλα τα ματς για μένα είναι σαν τελικοί. Είναι πολύ σημαντικό το αυριανό παιχνίδι γιατί απομένουν τρία παιχνίδια. Έχουμε στόχο την 1η θέση. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που μας έχει δυσκολέψει περισσότερο. Στην έδρα μας πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί.

Το νέο συμβόλαιό του και τη σημασία του αγώνα με την Αϊντραχτ: Ναι είναι πολύ μεγάλο και σημαντικό το ματς το αυριανό. Εγώ είμαι παρών σε όλα τα ματς. Ενδιαφέρομαι και βλέπω όλα τα ματς ως σημαντικά. Δεν ξέρω το τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια αλλά αύριο θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να πάρουμε τη νίκη και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση.


@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα