Ολυμπιακός: Οι τρεις επιλογές για τον παρτενέρ του Σωκράτη με την Αϊντραχτ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι τρεις επιλογές για τον παρτενέρ του Σωκράτη με την Αϊντραχτ

bet365

Ο Μαρτίνς δεν θα έχει διαθέσιμο τον Παπέ Σισέ με την Αϊντραχτ όπερ αυτό σημαίνει πως πρέπει να δει τις άλλες επιλογές του για το κέντρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον στόχο του και πήρε τη νίκη στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Αυτό το 2-1 που του δίνει ηρεμία για τη συνέχεια των υποχρέωσεών του.

Ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους εκτός από το ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό το Σάββατο στο Αγρίνιο και το ματς με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο φαληρικό γήπεδο στις 4 Νοεμβρίου όπου θα λείπει ο Παπέ Σισέ λόγω τιμωρίας.

Ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο μπορεί να κριθούν πολλά για τον όμιλό τους στο Europa League. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα πρέπει να ενεργοποιήσει έναν εκ των άλλων στόπερ του συλλόγου.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν μπορεί να μπει στην εξίσωση αυτή λόγω ηλικίας και από την πλευρά πως είναι πια μία συμπληρωματική λύση. Εδώ βέβαια θα πρέπει να θυμίσουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς «έκοψε» από την 20άδα του ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ τους Ρόνι Λόπες, Ουσεϊνού Μπα, Μίχαλ Καρμπόβνικ και Κωνσταντίνο Τζολάκη. Δηλαδή μες στους παίκτες που άφησε εκτός ήταν ο Μπα και κράτησε στον πάγκο τον Αβραάμ.

Ως επιλογές υπάρχουν οι Ουσεϊνού Μπα και Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς με δύο υποσημειώσεις όμως. Ο Μάρκοβιτς εκτός του ότι είχε μπει στο αγωνιστικό περιθώριο έχει βγάλει και έναν τραυματισμό που δεν είναι βέβαιο σε τι κατάσταση θα είναι. Ο δε Μπα επίσης δεν παίζει πολύ φέτος.

Μάρκοβιτς

Μία άλλη λύση θα ήταν ο Εμβιλά ως στόπερ αλλά σ' αυτή την περίπτωση αποδυναμώνεται αισθητά το κέντρο των Ερυθρόλευκων. Η ουσία είναι πως ο Μαρτίνς έχει να διαχειριστεί μία κατάσταση που δεν είναι τόσο απλή σε αυτήν την περίσταση. Ο Ουσεϊνού Μπα - που ήταν εκτός αποστολής με ΠΑΟΚ - έχει 6 συμμετοχές φέτος. Ο Μάρκοβιτς έχει 3 ματς φέτος με τους Πειραιώτες.

Υπό τις διαμορφωθείσες συνθήκες ο Ουσεϊνού Μπα δείχνει πως μπορεί να είναι επικρατέστερος για την Αϊντραχτ. Βέβαια για να χριστεί βασικός με τον γερμανικό σύλλογο θα πρέπει πρώτα να πάρει λεπτά συμμετοχής με τον Παναιτωλικό. Όποιος επιλεγεί δηλαδή για τον αγώνα με τους Γερμανούς θα πρέπει να έχει παίξει πρώτα στο Αγρίνιο στο πλευρό του Σωκράτη.

Οι φετινές συμμετοχές των στόπερ στον Ολυμπιακό:

  • Παπέ Σισέ: 16 συμμετοχές με 2 γκολ
  • Σωκράτης Παπασταθόπουλος: 12 συμμετοχές
  • Μπα: 6 συμμετοχές
  • Μάρκοβιτς: 3 συμμετοχές


@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα