Άιντραχτ - Ολυμπιακός: «Μεγάλη ευκαιρία κόντρα σε σκληρό αντίπαλο»

Βασίλης Μπαλατσός
Άιντραχτ - Ολυμπιακός: «Μεγάλη ευκαιρία κόντρα σε σκληρό αντίπαλο»

bet365

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην προαναγγελία της για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε τους Πειραιώτες ως «σκληρό αντίπαλο».

Σε... ρυθμούς Ολυμπιακού κινείται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Γερμανοί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, χαρακτήρισαν τους «ερυθρόλευκους» ως έναν «σκληρό αντίπαλο». Το κείμενο έχει τίτλο: «Μεγάλη ευκαιρία απέναντι σε σκληρό αντίπαλο» και η ομάδα της Φρανκφούρτης μεταξύ άλλων στέκεται στην κρισιμότητα της αναμέτρησης για την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η προαναγγελία:

«Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε εντυπωσιακή φόρμα μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Η τελευταία τους ήττα ήρθε στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League τον Αύγουστο. Οι Έλληνες πρωταθλητές σημείωσαν οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες εκείνο το διάστημα και σήμερα βρίσκονται στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος με 14 βαθμούς. Επίσης, είναι πρώτοι στον τέταρτο όμιλο του Europa League με δύο νίκες από τους δύο αγώνες τους μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένης της νίκης 3-0 στη Φενέρμπαχτσε την τελευταία αγωνιστική.

Οι επιδόσεις του Ολυμπιακού όμως απέναντι σε γερμανικές ομαδες, ωστόσο, αφήνει πολλά στις επιθυμίες. Έχει χάσει τα επτά τελευταία παιχνίδια του με αντίπαλους της Bundesliga, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων από την Μπάγερν Μονάχου στο UEFA Champions League.

Η Άιντραχτ και ο Ολυμπιακός δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ ο ένας τον άλλον σε επίσημο παιχνίδι. Η πρώτη συνάντηση της Πέμπτης μεταξύ των συλλόγων θα μπορούσε να είναι κρίσιμη, καθώς οι φιλοξενούμενοι με νίκη μπορούν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα νοκ-άουτ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα