Ο Πορτογάλος Μαρτίνς «σφυρίζει» τον Ολυμπιακό στη Φρανκφούρτη, ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτς τον ΠΑΟΚ στη Κοπεγχάγη

Newsroom
Ο Πορτογάλος Μαρτίνς «σφυρίζει» τον Ολυμπιακό στη Φρανκφούρτη, ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτς τον ΠΑΟΚ στη Κοπεγχάγη

bet365

Τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς όρισε η UEFA για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον Βέλγο Έρικ Λάμπρεχτς σε αυτόν του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου όρισε τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη (21/10, 22:00) με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λουίς Κάμπος και Πέδρο Αλμέιδα, ενώ τέταρτος της αναμέτρησης ορίστηκε ο Έλντερ Μαλέιρο. Στο VAR θα είναι ο επίσης Πορτογάλος, Ζοάο Πινιέιρο με βοηθό τον Λουίς Γκολντίνιο.

Ο Τιάγκο Μάρτινς δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς στο παρελθόν έχει διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα την περυσινή σεζόν στην Ισπανία, για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Από την άλλη, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη στη Δανία, η UEFA όρισε τον Βέλγο Έρικ Λάμπρεχτς, έχοντας ως βοηθούς του συμπατριώτες του Ριεν Βανιζέρ και Τζο Ντε Βιρντ. Τέταρτος ορίστηκε ο επίσης Βέλγος Νάθαν Βερμπούμεν. Στο Conference League, δεν υπάρχει VAR.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα