Πασιένσια: «Πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο με τον Ολυμπιακό»

Newsroom
Πασιένσια: «Πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γκονσάλο Πασιένσια, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να ξεχάσει άμεσα την ήττα από τη Χέρτα και να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη (21/10, 22:00) για το Europa League.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, γνώρισε νέα ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τη Χέρτα Βερολίνου με 2-1, στην έδρα της.

Πλέον μετά το τέλος οκτώ αγωνιστικών στη Bundesliga, οι «Αετοί» βρίσκονται στη 14η θέση, έχοντας 8 βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι για τη γερμανική ομάδα είναι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη (21/10, 22:00) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του, Europa League.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Άιντραχτ, Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα την ήττα και να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

«Δεν μας ενδιαφέρουν τα στατιστικά επειδή δεν νικήσαμε. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Γίναμε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, παλέψαμε. Αλλά στο τέλος της ημέρας χάσαμε.

Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε ξανά γρήγορα και να αναλύσουμε αυτό που δεν κάναμε καλά σήμερα. Πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο την Πέμπτη», τόνισε στην ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου ο Πασιένσια.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα