ΑΕΚ: Ο Ντι Μαρία θυμήθηκε την φοβερή ραμπόνα απέναντι στην «Ένωση» (vid)

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Ντι Μαρία θυμήθηκε την φοβερή ραμπόνα απέναντι στην «Ένωση» (vid)

bet365

Χαραγμένη στη μνήμη του Ντι Μαρία παραμένει η απίθανη ραμπόνα που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League το 2009, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της Μπενφίκα.

Η... καλλιτεχνική φλέβα και η έφεση στα πανέμορφα γκολ φάνηκαν από τα χρόνια στην καριέρα του Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος συνήθιζε να προσφέρει στιγμές μαγείας στα πλήθη από τότε που αγωνιζόταν ακόμα με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Μάρτυρας για τα παραπάνω είναι και η ΑΕΚ, κόντρα στην οποία ο Αργεντινός άσος είχε σημειώσει ένα αδιανόητο γκολ με ραμπόνα πίσω στο 2009, όταν οι Πορτογάλοι είχαν πάρει τη νίκη 2-1 στους ομίλους του Europa League.

Μάλιστα σε δηλώσεις που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του, ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ανέσυρε στη μνήμη τη φανταστική έμπνευση που είχε απέναντι στην «Ένωση» και παραδέχθηκε πως το συγκεκριμένο γκολ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

«Ας πούμε ότι ήταν ένα γκολ εμπνευσμένο από τη Λατινική Αμερική. Τέτοια γκολ προέρχονται κυρίως από εκείνες τις περιοχές. Η αλήθεια είναι πάντως πως έχω σκοράρει μόνο μια φορά με ραμπόνα και ειλικρινά δεν είναι εύκολο. Σκόραρα μόλις μια φορά αλλά ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όταν ακόμα φορούσα τη φανέλα της Μπενφίκα. Το πρώτο μου μάλιστα στην Ευρώπη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα