Fanatik: «Ο Πέλκας μίλησε με τον Βίτορ Περέιρα και ξεκινά βασικός»

Δημήτρης Τομαράς
Fanatik: «Ο Πέλκας μίλησε με τον Βίτορ Περέιρα και ξεκινά βασικός»

bet365

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται να πάρει τη θέση του Οζίλ στο αρχικό σχήμα της Φενέρ με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τη Fanatik.

Η Fanatik μετέδωσε πως ο Πέλκας είχε συνάντηση με τον Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τον ενημέρωσε πως θα είναι βασικός στο Φενέρ - Ολυμπιακός.

«Σε βλέπω έτοιμο. Θα σου δώσω την ευκαιρία με τον Ολυμπιακό», φέρεται να του είπε ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού. Ο Πέλκας θα χριστεί βασικός αντί του Οζίλ. Για τον διεθνή Γερμανό με τουρκικές καταβολές το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν θα είναι διαθέσιμος στο ματς της Πόλης.

Και στα δέκα φετινά της παιχνίδια η Φενέρ έχει παραταχθεί με διάταξη 3-4-3. Έτσι θα την κατεβάσει ο Περέιρα και κόντρα στον Ολυμπιακό. Τερματοφύλακας θα είναι ο Τούρκος Αλτάι Μπαγιντίρ. Η τριάδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τον Τσέχο Φίλιπ Νόβακ, τον Νοτιοκορεάτη Κιμ και τον Ούγγρο Σάλαϊ.

Η μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά θα συγκροτείται από τον Νιγηριανό Μπράιτ Οσάγι, τον Γερμανό Μαξ Μάιερ (ή τον Τούρκο Μερκ Χακάν), τον Βραζιλιάνο Λουίς Γκουστάβο και τον Ολλανδό με καταγωγή από την Τουρκία Φερντί Καντίογλου. Όσο για τη γραμμή κρούσης; Στράικερ ο Κολομβιανός Ενέρ Βαλένσια, στο ένα φτερό ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Ρόσι και στο άλλο είτε ο Δημήτρης Πέλκας είτε ο Γερμανός Μεργκίμ Μπερίσα. Σύμφωνα βέβαια με τη Fanatik θα είναι ο Πέλκας.


@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα