Βαλμπουενά: Να το κάνει όπως και με την άλλη πρώην του, τη Μαρσέιγ (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Βαλμπουενά: Να το κάνει όπως και με την άλλη πρώην του, τη Μαρσέιγ (vid)

bet365

Στο αποψινό ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Ματιέ Βαλμπουενά κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά κι ο ίδιος!

Εζησε δύο χρόνια στην Πόλη κι αυτό δεν το ξεχνάει. Από το 2017 μέχρι το 2019, όταν και πήρε το δρόμο για το Λιμάνι του Πειραιά, ο Ματιέ Βαλμπουενά αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε 71 φορές, σκοράροντας 12 γκολ ενώ είχε και 24 ασίστ. Μάλιστα, πανηγύρισε κι ένα Κύπελλο.

Ο Γάλλος, επιστρέφει στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (30/09, 19:45, Cosmote Sport 3) με τις μνήμες και τα συναισθήματα να ξυπνούν μέσα του.

Το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, αλλά είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στο βάρος που πέφτει στους ώμους του. Το ίδιο είχε συμβεί όταν επέστρεψε στο «Βελοντρόμ» απέναντι στη Μαρσέιγ, με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, στις 21/10 του 2020 στο Φάληρο, από το δικό του πόδι η μπάλα πήγε στο κεφάλι του Χασάν και από εκεί στα δίχτυα του Μανταντά.

Απόψε, λοιπόν, εφόσον τον προτιμήσει ο Μαρτίνς, ο Βαλμπουενά θα πρέπει να αφήσει την τεράστια προσωπικότητά του να αναδυθεί ξανά, σε μια «ξεχωριστή βραδιά στην Κωνσταντινούπολη», όπως είπε κι ο ίδιος.

@ photo credits: intime

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα