Χατάισπορ - Φενέρμπαχτσε: Διπλό κορυφής η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Newsroom
Χατάισπορ - Φενέρμπαχτσε: Διπλό κορυφής η αντίπαλος του Ολυμπιακού

bet365

H Φενέρμπαχτσε δεν είχε το βλέμμα στον Ολυμπιακό, πέρασε εύκολα από την έδρα της Χατάισπορ, επικράτησε 2-1 και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

H Φενέρμπαχτσε παρέμεινε στο δρόμο των επιτυχιών, πέρασε νικηφόρα από το Yeni Hatay Stadyumu, επικρατώντας 2-1 της Χατάισπορ. Η αντίπαλος του Oλυμπιακού είχε ουσία, πήρε αυτό που ήθελε και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ηταν η 5η νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στο +2 από την Τράμπζονσπορ (με ματς λιγότερο).

Mε τρεις στην άμυνα και τους Οζίλ, Πέλκα στον πάγκο παρουσίασε την ομάδα του ο Βίτορ Περέιρα κόντρα στη Χατάισπορ. Ο Μπαγιντίρ στο τέρμα, Νόβακ, Μιν-Γιαέ και Σζαλάι στην άμυνα, με τον Γκουμουσκαγια στα αριστερά και τον Καντίογλου δεξιά. Γιαντάς και Γκουστάβο στον άξονα, με τους Μπερίσα, Ντε Ρόσι πίσω από τον Βαλέντσια. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ελληνας διεθνής, αλλά και ο Οζίλ πέρασαν στο ματς στο 86ο λεπτό!

Η Φενέρ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο μισάωρο είχε... «σφραγίσει» τη νίκη. Στο 17ο λεπτό ο Βαλέντσια μοίρασε και ο Ντε Ρόσι εκτέλεσε, ενώ στο 29' πάλι από ασίστ του φορ από το Εκουαδόρ, ο Νόβακ πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι κι έχασαν ευκαιρίες με Μπερίσα, Ντε Ρόσι. Ωστόσο, στο 70' οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σεντ Λούις στην καλύτερή τους ευκαιρία. Βέβαια, η Φενέρ είχε το πάνω χέρι, πίεσε, όμως ο Σάμουελ και ο Ντουρσούν (δοκάρι) δεν κατάφεραν να σημειώσουν ένα τρίτο γκολ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα