Εμβιλά: «Έχω αυτοπεποίθηση στον Ολυμπιακό, να βάλω γκολ στην Άντβερπ» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Εμβιλά: «Έχω αυτοπεποίθηση στον Ολυμπιακό, να βάλω γκολ στην Άντβερπ» (vid)

bet365

Ο Γιαν Εμβιλά υποστήριξε ότι στον Ολυμπιακό έχει αυτοπεποίθηση και γι' αυτό έχει καταφέρει να βάλει περισσότερα γκολ σε σχέση με τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκε και ευχήθηκε να βάλει ένα ακόμη στην Άντβερπ.

Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Πέμπτης (16/9, 22.00, Ote Sport 2, Gazzetta) εναντίον της Άντβερπ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και πολύ έτοιμοι. Είμαστε πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε. Ο προπονητής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά προετοιμασίας. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Και από αυτό το παιχνίδι βγάλαμε θετικά συμπεράσματα. Ότι δεν δεχθήκαμε γκολ και κάναμε πολλές ευκαιρίες. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Να σκεφτόμαστε... 'να εδώ είναι η ευκαιρία μας'".

Για την απουσία του Μαντί Καμαρά, πόσο σημαντική είναι η απώλειά του και πόσο σημαντικό είναι όταν βρίσκεται στο γήπεδο:

«Φυσικά είναι απόφαση του προπονητή ποιοι θα είναι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μαντί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Γενικά όμως όλοι παίκτες είναι σημαντικοί. Τους θέλουμε όλους για να κερδίσουμε στο παιχνίδι».

Το εάν νιώθει πως υπάρχει κλίμα αντίδρασης μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο:

«Νομίζω ότι αντί να προσπαθείς να αντιδράσεις, καλύτερο είναι να προβλέπεις και να δρας. Αύριο δεν είναι τέτοια περίπτωση. Με τον Ατρόμητο δεν ήμασταν κακοί αλλά όσο και να προσπαθήσαμε δεν ήταν στο χέρι μας από ένα σημείο και μετά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να βγάζουμε δράση. Να κρατήσουμε την ίδια δυναμική με τον Ατρόμητο και να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε ένα πιο καλό αποτέλεσμα».

Για το ποιο είναι το μυστικό του που σκοράρει πιο πολύ με τον Ολυμπιακό σε σχέση με τις άλλες ομάδες:

«Το μυστικό είναι η αυτοπεποίθηση. Όταν παίρνεις πολλά από όλους αποκτάς αυτοπεποίθηση. Με βοήθησε ο Θεός να σκοράρω και ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω. Αυτό που θέλω παραπάνω είναι να κερδίζει η ομάδα και πραγματικά θα είναι μεγάλη τιμή να το ανταποδώσω αύριο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα