Ρέαμπτσιουκ: «Δεν σκέφτομαι αν θα γίνει μεταγραφή αριστερού μπακ»

Ρέαμπτσιουκ: «Δεν σκέφτομαι αν θα γίνει μεταγραφή αριστερού μπακ»

Ρέαμπτσιουκ: «Δεν σκέφτομαι αν θα γίνει μεταγραφή αριστερού μπακ»

bet365

Ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του πρέπει να είναι συγκεντρωμένη για να τελειώσει τη δουλειά με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και να μπει στους ομίλους του Europa League.

Ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ ρωτήθηκε για το αν είναι στο μυαλό του τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να ψάχνει για αριστερό μπακ, με τον άσο των πρωταθλητών να κάνει σαφές πως το μόνο που τον νοιάζει είναι να πάρει η ομάδα την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το κλίμα στην ομάδα πριν από τη ρεβάνς: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαλάρωση, έχουμε κάνει τη μισή δουλειά πρέπει να την ολοκληρώσουμε με καλό τρόπο και είμαστε συγκεντρωμένοι για το στόχο μας. Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα και της πρόκρισης».

Για τους νέους συμπαίκτες που ήρθαν φέτος: «Ήρθαν για να αυξήσουν την ποιότητα, είναι ευπρόσδεκτοι και θα κάνουμε τα πάντα για να προσαρμοστούν όσο το δυνατό πιο γρήγορα».

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: «Δεν είναι κάτι θετικό, θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει. Συγκεντρωνόμαστε σε ό,τι μπορούμε να ελέγξουμε, τα άλλα τα αφήνουμε εκτός Ρέντη και προπονούμαστε κανονικά».

Για τη μεταγραφή αριστερού μπακ και αν θα τον βοηθήσει ο ανταγωνισμός: «Δεν το σκέφτομαι, μόνο να δουλεύω για να βοηθάω το σύλλογο, αυτό με απασχολεί. Σίγουρα είναι πάντα καλός ο ανταγωνισμός, αλλά με απασχολεί μόνο να δουλεύω»

Για το αν τον εκπλήσσει η πιθανή πρόκριση της Σέριφ από την πατρίδα του στο Champions League: «Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και έχουν ποιότητα, όλες οι ομάδες προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη εμφάνιση και να τα καταφέρουν»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα