Oλυμπιακός & ΠΑΟΚ: Μια ανάσα από τους ομίλους και τα… εκατομμύρια!

Oλυμπιακός & ΠΑΟΚ: Μια ανάσα από τους ομίλους και τα… εκατομμύρια!
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βρίσκονται μία ανάσα από τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Europa League και του Conference League αντίστοιχα, κόντρα σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ριέκα.

bwin – Σούπερ αποδόσεις στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων! |21+

Μόλις δύο ελληνικές ομάδες έχουν απομείνει στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το τελευταίο εμπόδιο πριν τους ομίλους, προσφέροντας παράλληλα και βαθμούς στην Ελλάδα, που έχει κατρακυλήσει στη βαθμολογικά της UEFA, κάτι που χρόνο με το χρόνο κάνει όλο και πιο δύσκολα τα πράγματα για όλους τους συλλόγους.

bwin

Στις 22:00 έρχεται το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Europa League. Ο αποκλεισμός από την Λουντογκόρετς στα προκριματικά του Champions League πλήγωσε τους «ερυθρόλευκους», που τώρα θέλουν να βάλουν τα πράγματα στη… θέση τους για να βρεθούν στους ομίλους της διοργάνωσης, που από φέτος είναι αναβαθμισμένη τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Απόδοση 2.00 στην bwin να νικήσει ο Ολυμπιακός με μηδέν παθητικό!

Στα 5 προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του στα προκριματικά της διοργάνωσης, μετά το rebranding που έγινε ο 2019, ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε όλα στη νίκη (στην παράταση επί της Αρούκα) και σε όλα σημειώθηκαν τουλάχιστον 3 τέρματα (με την Αρούκα είχε μείνει στο 1-1 στην κανονική διάρκεια, κερδίζοντας με 2-1 στην παράταση). Στο 2.25 βρίσκουμε στην bwin τον συνδυασμό του άσου με over 2,5 γκολ!

Τα τελευταία 12 χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρεθεί ελάχιστες φορές στα προκριματικά του Europa League, όπου έχουν δώσει πέντε αγώνες. Σε όλες τις περιπτώσεις η επίθεση ήταν εκείνη που τους έβγαλε ασπροπρόσωπους και σε όλα κατάφεραν να πετύχουν τουλάχιστον 2 γκολ. Στο 1.60 η απόδοση για το over 1,5 γκολ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Σλόβαν! Αντίστοιχα, στο 2.75 προσφέρεται το over 2,5 γκολ για τους γηπεδούχους!

Μία ώρα νωρίτερα ξεκινάει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα στη Θεσσαλονίκη για τα προκριματικά του Conference League και η νίκη των γηπεδούχων έχει απόδοση 1.60 στην bwin! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε την ανατροπή στον επαναληπτικό και προκρίθηκε επί της Μποέμιανς με καλή εμφάνιση, την οποία θα πρέπει να επαναλάβει, αν θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους.

Στην Τούμπα έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στις 23 προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις του σε όλες τις διοργανώσεις. Μπορεί, λοιπόν, να αισιοδοξεί ότι θα φτάσει στη νίκη, με την απόδοση για τη νίκη με μηδέν παθητικό να κυμαίνεται στο 2.65 στην bwin!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα