Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για τη Σλόβαν με τετράδα στην άμυνα και 5-6 νέα πρόσωπα

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Μαρτίνς για τη Σλόβαν με τετράδα στην άμυνα και 5-6 νέα πρόσωπα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να καταλήγει σε σχήμα με τετράδα στην άμυνα για το Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας το βράδυ της Πέμπτης (Gazzetta - MEGA, Nοvasports Prime).

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τομαράς, Δημήτρης Σαμόλης

Αναφορικά με το παιχνίδι με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Ο Μαρτίνς σκέφτεται να κατεβάσει τον πειραϊκό σύλλογο με σχήμα με τέσσερις πίσω. Στο πλάνο του έχει και το 4-3-3 όμως υπάρχει και το 4-2-3-1 με Αγκιμπού Καμαρά σε ρόλο δεκαριού πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Ειδικότερα λοιπόν ο Μαρτίνς άφησε να εννοηθεί ότι ο Τζολάκης θα ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ αλλά ο Βατσλίκ έχει ακόμα σοβαρές πιθανότητες και έτσι μπορεί να δούμε τον Τσέχο πρώτη φορά βασικό. Στην τετράδα της άμυνας τον πρώτο λόγο έχουν ο Λαλά έναντι του Ανδρούτσου και οι Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς ή Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.

Ως προς το κέντρο τώρα. Εάν είναι τριάδα θα είναι οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και με τους Αγκιμπού Καμαρά - Μπουχαλάκη να διεκδικούν μία θέση (ο Αγκιμπού έχει τον πρώτο λόγο). Εάν πρόκειται για το 4-2-3-1 τότε θα είναι ο Εμβιλά με τον Μαντί οι δύο χαφ και μπροστά τους ως δεκάρι ο Αγκιμπού Καμαρά.

Για την επίθεση ο Μασούρας με τον Ελ Αραμπί είναι τα μεγάλα φαβορί. Επιπλέον ο Ονιεκούρου συγκεντρώνει ουκ ολίγες πιθανότητες να χριστεί βασικός απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη (22.00, MEGA και NS prime). Έτερος υποψήφιος είναι ο Βαλμπουενά για τα άκρα.

Άρα σε 4-2-3-1 το σχήμα θα είναι με τα εξής πρόσωπα: Τζολάκης ή Βατσλίκ (με αυξημένες πιθανότητες και για τον Τσέχο), Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ ή Μάρκοβιτς (ο Σισέ έχει ουκ ολίγες ελπίδες για βασικός), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά (δεκάρι), Μασούρας, Ονιεκούρου ή Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Στο 4-3-3 διεκδικούν μία θέση για το κέντρο ο Μπουχαλάκης με τον Κούντε αλλά και με τον Αγκιμπού Καμαρά.

Να θυμίσουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς στο Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός, όπου χάθηκε η πρόκριση των Πειραιωτών για τα play offs του Champions League, παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη στη θέση του τερματοφύλακα και τους Ανδρούτσο, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά ήταν η τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Μασούρα, Βρουσάι στα πλάγια και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις εκτός του αρχικού σχήματος θα είναι οι Τζολάκης, Ανδρούτσος (φυσικά οι Σεμέδο και Μπα με τον πρώτο να είναι εκτός λίστας και τον 2ο τιμωρημένο), Μπουχαλάκης αλλά και Βρουσάι.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα