Φιορεντίνα: «Αποσπάστηκε η προσοχή των παικτών μας λόγω απειλών, ελπίζουμε σε παραδειγματική τιμωρία»

Μπιράγκι

bet365

Η Φιορεντίνα με επίσημη ανακοίνωση της καταδίκασε τον τραυματισμό του Μπιράγκι έπειτα από ρίψη αντικειμένου από οπαδό της Γουέστ Χαμ και ζητάει από την UEFA παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων.

Η Φιορεντίνα έφτασε κοντά στο δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της, όμως η Γουέστ Χαμ με «χρυσό» γκολ του Μπόουεν στο 90' σήκωσε το Conference League στον τελικό της Πράγας. Οι Βιόλα με ανακοίνωση τους καταδίκασαν τον τραυματισμό του αρχηγού τους, Κριστιάν Μπιράγκι, έπειτα από ρίψη αντικειμένου, τονίζοντας πως οι απειλές επηρρέασαν τόσο τον Ιταλό μπακ όσο και τους συμπαίκτες του, ενώ ζήτησαν από την UEFA παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων.

Η ανακοίνωση της Φιορεντίνα:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα όσα συνέβησαν στον αρχηγό μας, Κριστιάνο Μπιράγκι, κατά τη διάρκεια του τελικού του Conference League με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Μπιράγκι τραυματίστηκε στο κεφάλι του από αντικείμενο που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα στην οποία βρισκόντουσαν οπαδοί της Γουέστ Χαμ, στο 33ο λεπτό του αγώνα και ενώ ήταν έτοιμος να εκτελέσει κόρνερ.

Αυτό το απαράδεκτο γεγονός προφανώς επηρέασε την απόδοση του ποδοσφαιριστή μας και των συμπαικτών του, των οποίων η προσοχή αποσπάστηκε, αφού κινδύνευσε η υγεία τους.

Παρά τον τραυματισμό και τα οκτώ ράμματα που χρειάστηκε να γίνουν στο κεφάλι του, ο Μπιράγκι συνέχισε στο παιχνίδι, δείχνοντας την ακεραιότητα και το αθλητικό του πνεύμα.

Ως σύλλογος είμαστε σίγουροι ότι η UEFA θα αξιολογήσει αναλυτικά το συμβάν και θα τιμωρήσει δεόντως τους υπεύθυνους, δίνοντας την κατάλληλη απάντηση και το παράδειγμα ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ τέτοιες καταστάσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα