Γουέστ Χαμ: Περίπου 25.000 οπαδοί της στην Πράγα για τον τελικό αλλά... μόνο 5.000 έχουν εισιτήρια!

Newsroom
west_ham_fans

bet365

Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ στην Πράγα, καθώς περισσότεροι από 25.000 έχουν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Τσεχίας για τον αποψινό τελικό του Conference League αλλά μόνο οι 5.000 έχουν εισιτήρια.

Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ έχουν κατακλύσει την Πράγα παρότι μόνο 5.000 έχουν εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League με τη Φιορεντίνα. Οι υποστητικτές των «Σφυριών» εθεάθησαν να ανάβουν καπνογόνα στην πλατεία της Παλιάς Πόλης της Πράγας αρκετές ώρες πριν από τη σέντρα στο παιχνίδι. Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν αστυνομικούς των ΜΑΤ στην πλατεία, καθώς οι τσεχικές Αρχές προσπαθούν να αποφύγουν πιθανά σημεία συγκρούσεων.Οι ιθύνοντες επιβεβαίωσαν τον περασμένο μήνα ότι η αστυνομία θα επιστρατευτεί από όλη την Τσεχική Δημοκρατία για να αυξηθεί ο αριθμός των αστυνομικών σε περισσότερους από 10.000.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στην Fortuna Arena, έδρα της Σλάβια Πράγας χωρητικότητας 20.800 θέσεων. Η UEFA συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στη διοργανώτρια πόλη τον περασμένο μήνα, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εθνικού Συμβουλίου Αρχηγών Αστυνομίας της Βρετανίας, της Scotland Yard, της ιταλικής αστυνομίας και της αστυνομίας της Πράγας. Η συνάντηση έγινε εν μέσω προσπαθειών να αμβλυνθούν οι ανησυχίες για πιθανά προβλήματα μεταξύ των οπαδών.

Η κίνηση αυτή έγινε στον απόηχο του ημιτελικού της Γουέστ Χαμ με την ολλανδική Άλκμααρ. Η νίκη της Γουέστ Χαμ στον επαναληπτικό αγώνα αμαυρώθηκε όταν οι ultras της ολλανδικής ομάδας επιτέθηκαν σε οπαδούς των Σφυριών μετά το τελικό σφύριγμα. Η UEFA αντιμετώπισε επικρίσεις για την απόφασή της να διοργανώσει τον τελικό στην Fortuna Arena, γεγονός που οδήγησε σε μικρές διανομές εισιτηρίων τόσο για τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ όσο και της Φιορεντίνα.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα