Σπόραρ: «Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα, δεν συνεχίσαμε να πιέζουμε μετά το γκολ»

Σπόραρ: «Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα, δεν συνεχίσαμε να πιέζουμε μετά το γκολ»

Newsroom
Σπόραρ: «Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα, δεν συνεχίσαμε να πιέζουμε μετά το γκολ»

bet365

Ο Άντραζ Σπόραρ στάθηκε στην καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού μέχρι το 60' και αναφέρθηκε στο τι συνέβη μετά με αποτέλεσμα να έρθει ο αποκλεισμός από τη Σλάβια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπόραρ στην Cosmote TV:

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού: «Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Αν είχαμε σκοράρει στο 2' ίσως η ροή να ήταν διαφορετική. Παίξαμε με μια ισχυρή ομάδα που είχε παίξει πέντε με έξι αγώνες και είχε δώσει έναν γύρο στην Ευρώπη. Εμείς πιέσαμε, αλλά δεν κατάλαβα γιατί δεν συνεχίσαμε να πιέζουμε και μετά το γκολ. Κάναμε καλό ματς, είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, αλλά είμαστε και απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είχε έλλειψη καθαρού μυαλού μετά τον υψηλό ρυθμό των πρώτων 60 λεπτών: «Δεν ξέρω να σας το πω. Βάλαμε δεύτερο φορ, αρχίσαμε τις μακρινές μπαλιές που δεν είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Θα σταθώ και στην κούρασή μας μετά από έντονα 60 λεπτά. Παίξαμε απέναντι στη Σλάβια που είναι μια δυνατή ομάδα. Συνεχίζουμε τώρα και προχωράμε μπροστά. Το 2-0 στην Τσεχία ήταν καθοριστικό. Όταν είδα στο ξενοδοχείο στους φιλάθλους, ήταν κάτι εκπληκτικό. Πιστεύω πως μελλοντικά θα έχουμε τη δυνατότητα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Για το πρώτο γκολ που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό και αν τα καλά 60 λεπτά της ομάδας είναι οδηγός για το μέλλον: «Είμαι χαρούμενος γιατί πέτυχα γκολ. Έπρεπε να είχα πετύχει περισσότερα. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στον τρόπο που παίξαμε τα πρώτα 60 λεπτά και να δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που παίζει επιθετικά γιατί έτσι μπορεί να σημειώνουμε τρία και τέσσερα γκολ».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα