Χουστέτσκι: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιουργούν... κόλαση»

Newsroom
Χουστέτσκι: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιουργούν... κόλαση»

bet365

Το εγκώμιο του κόσμου του Παναθηναϊκού και της ατμόσφαιρας που δημιουργούν στην Λεωφόρο έπλεξε ο συνεργάτης του Τρπισόφσκι στον πάγκο της Σλάβιας, Ζντένεκ Χουστέτσκι κάνοντας λόγο για κόλαση.

Όπως είχε αναφέρει και ο Γίντριχ Τσπισόφσκι, η Σλάβια θα βρίσκεται από την Τρίτη στην Ελλάδα εν' όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να προσαρμοστούν στις συνθήκες της Αθήνας. Συνθήκες πάντως που όσον αφορά την έδρα της Λεωφόρου «φοβίζουν» τους Τσέχους αν κρίνουμε από τα λόγια του συνεργάτη του προπονητή της ομάδας, Ζντένεκ Χουστέτσκι, ο οποίος κατά την αναχώρηση της Σλάβια ανέφερε τα εξής: «Αν κάποιος μας έλεγε πριν το ματς πως θα έχουμε προβάδισμα 2-0, θα το παίρναμε. Όμως είναι πονηρό επειδή ξέρουμε τι ατμόσφαιρα μας περιμένει. Θέλουμε να κρατήσουμε το μηδέν. Όσο περισσότερο το κάνουμε στην πίεσή τους, θα τους αναγκάσουμε να βγαίνουν μπροστά και θα απειλήσουμε στο χώρο».

Για την έδρα του Παναθηναϊκού: «Όλοι ξέρουμε σε ποια έδρα πάμε. Μη γελιόμαστε που χωράει μόνο 16.000 το γήπεδο, είναι θερμόαιμοι και όταν το θέλουν δημιουργούν… κόλαση».

Όσον αφορά την αποστολή, συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι αμφίβολοι Σέβτσικ και Ουσόρ, ενώ στον αντίποδα εκτός έμειναν οι τραυματίες Έβερτον και Πρόβοντ, που είχαν παίξει ως αλλαγή στο πρώτο ματς.

Τιεχί: «Δυσκολη η ρεβάνς λόγω της ατμόσφαιρας της Λεωφόρου»

Και ο Κριστ Τιεχί αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της Λεωφόρου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε πως η ρεβάνς θα είναι δύσκολη, λόγω της ατμόσφαιρας στο γήπεδο. Νικήσαμε 2-0 και νομίζω θα θέλουν να επιτεθούν, κάτι που μπορεί να μας δώσει χώρους για να αναπτυχθούμε.

Είναι σημαντική η έδρα γι’ αυτούς. Οι οπαδοί τους βοηθούν να νικήσουν κάποια ματς. Όμως δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς, όχι στους οπαδούς και την ατμόσφαιρα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι νομίζω θα τα καταφέρουμε.

Είμαι έτοιμος για τη ζέστη. Ο καιρός είναι σχεδόν ίδιος και στην Τσεχία, οπότε είμαστε καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα