Ο Άρης χρειάζεται το καυτό «Κλ. Βικελίδης» για να κυνηγήσει μια ιστορική ανατροπή

Ο Άρης χρειάζεται το καυτό «Κλ. Βικελίδης» για να κυνηγήσει μια ιστορική ανατροπή

Ο Άρης χρειάζεται το καυτό «Κλ. Βικελίδης» για να κυνηγήσει μια ιστορική ανατροπή

bet365

Η υψηλή προπώληση εισιτηρίων σε συνδυασμό με το επίπεδο συσπείρωσης αλλά και την ενίσχυση του μύθου του «Κλ. Βικελίδης» από τους Ισραηλινους καταδεικνύουν τον ρόλο που θα παίξει η έδρα του Άρη στην προσπάθειά του για μια σπουδαία ανατροπή.

Οι επαγγελματίες του χώρου συνηθίζουν να λένε ότι… «ποδόσφαιρο δεν παίζει ο κόσμος» αμφισβητώντας τον ρόλο, από την άλλη πλευρά όμως αναγνωρίζουν τον βαθμό επίδρασής του στην εξέλιξη ενός αγώνα. Στην ικανότητά διαμόρφωσης των συναισθημάτων των πρωταγωνιστών και της πίεσης που ασκεί στο μυαλό των αντιπάλων. Στην περίπτωση του Άρη, αυτό αποδείχθηκε στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα των περσινών Playoffs όπου μέσα σε 15 αγωνιστικά λεπτά οι «κίτρινοι» πέτυχαν μια ανατροπής μυθικών διαστάσεων απέναντι στην ΑΕΚ και μόνο όσοι βρέθηκαν εκείνη τη βραδιά στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» ξέρουν την… οχλαγωγία που προκάλεσαν οι φίλοι του Άρη και τον ρόλο τους στο να έρθουν τα πάνω κάτω.

Κάτι αντίστοιχο θα χρειαστεί και την ερχόμενη Πέμπτη (11/8, 21:00) απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου οι ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος θα μπουν στο γήπεδο με μειονέκτημα δύο γκολ και θα χρειαστεί να πετύχουν μια ανατροπή κόντρα στον νόμο των πιθανοτήτων. Αυτές ενισχύθηκαν συντριπτικά υπέρ των Ισραηλινών μέσα από την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων στο Bloomfield Stadium σε σημείο χαρακτηρισμού μάλιστα του τελικού αποτελέσματος (2-0) ως τιμητικό για τον Άρη βάσει του αριθμού των ευκαιριών που δημιούργησε η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς αλλά και του απολύτως κυριαρχικού ρόλου που είχε στο παιχνίδι.

Ζητείται πίστη

Για να ανατρέψεις μια κατάσταση θα πρέπει πρωτίστως να πιστέψεις στις δυνάμεις σου, αυτό θα χρειαστεί (σε πρώτο βαθμό) να κάνουν οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος γιατί οι φίλοι του Άρη ήδη καταθέτουν πειστήρια πίστης. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι η προπώληση των εισιτηρίων είναι εντυπωσιακή πλησιάζοντας στη διάθεση πενταψήφιου αριθμού εισιτηρίων, γι’ αυτό εκτιμάται ότι στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» θα βρεθούν τουλάχιστον 17-18 χιλιάδες κόσμου κι ας βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και στην εποχή των αδειών. Σχετικό μήνυμα είχε στείλει εξάλλου και ο δυναμικότερος σύνδεσμος οπαδών του Άρη (SUPER 3) σε μια προσπάθεια μετάδοσης της δικής του πίστης για την ανατροπή, κυρίως όμως για τον τρόπο με τον οποίον θα πρέπει να αντιμετωπίζει ο οπαδός του Άρη την ομάδα του. Βασικός άξονας είναι η πίστη, η αφοσίωση και η ανεξάντλητη αγάπη.

Κοσμος Άρης

Οι Ισραηλινοί ενισχύουν τον μύθο

Για διάστημα μεγαλύτερο του μισού αιώνα και σε συνολικά 28 ευρωπαϊκούς αγώνες το «Κλ. Βικελίδης» ήταν απόρθητο φρούριο. Εκεί εμφανίστηκε η άσημη Κόλος Κοβαλίβκα και πέτυχε κάτι που δεν είχαν καταφέρει μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπενφίκα, η θρυλική Σεντ Ετιέν του Μισέλ Πλατινί και η Περούτζια της… μισής εθνικής Ιταλίας ή ακόμη η Ρόμα και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι τίτλοι τέλους του αήττητου των πέντε δεκαετιών στο «Κλ. Βικελίδης» γράφτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2020. Το συγκεκριμένο γεγονός απασχολεί τα ισραηλινά media, κυρίως όμως η ατμόσφαιρα που θα χρειαστεί να διαχειριστεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ καθώς στέκονται αρκετά σε αυτή όπως και στο γεγονός ότι οι κερκίδες του γηπέδου αναμένεται να είναι κατάμεστες.

Η Μακάμπι προβλέπεται να έχει τη στήριξη των δικών της φιλάθλων καθώς αναμένεται να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη 500 φίλοι της ισραηλινής ομάδας.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα