Παναθηναϊκός: Τεσσάρα με τις... ρεζέρβες η Σλάβια Πράγας πριν από τη ρεβάνς στη «Λεωφόρο» (vid)

Παναθηναϊκός: Τεσσάρα με τις... ρεζέρβες η Σλάβια Πράγας πριν από τη ρεβάνς στη «Λεωφόρο» (vid)

bet365

Με επτά διαφορετικά πρόσωπα στην αρχική της ενδεκάδα από το παιχνίδι της Πράγας, η Σλάβια πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 4-1 επί της Ζλιν και έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» (11/8).

Το πάθημα της πρεμιέρας έγινε μάθημα για τη Σλάβια Πράγας, η οποία δεν χαρίστηκε στην άσημη Ζλιν και επικράτησε με τεσσάρα (4-1) λίγες μέρες πριν την αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (11/8, 20:30) και στη ρεβάνς του 2-0 της Τσεχίας.

Ο Γίντριχ Τρπισόφσκι άλλαξε όχι έναν, ούτε δύο, αλλά επτά παίκτες σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στο Τριφύλλι, δίχως να έχει στη διάθεση του για ένα ακόμα παιχνίδι τον βασικό σέντερ φορ του, Γίρα Σορ, ο οποίος μοιάζει αμφίβολο να προλάβει τη ρεβάνς. Ακόμα κι έτσι, το εμπόδιο της Ζλιν φάνηκε ιδιαίτερα βατό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έθεσαν τις βάσεις για το τρίποντο στο πρώτο μέρος, με τα γκολ των Ίχα (10') και Γιούρασεκ (31').

Η άμυνα της Σλάβια παραβιάστηκε, πάντως, με το... καλησπέρα στο β' μέρος από το γκολ του Γιαβό, το οποίο προσωρινά έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, μια αποβολή με δεύτερη κίτρνη κάρτα (όπως και απέναντι στους Πράσινους) την έβγαλε από τη δύσκολη θέση και το αυτόματο αριθμητικό πλεονέκτημα του Προχάτσκα έδρασε καταλυτικά, με τους Σρανζ (σκόρερ και απέναντι στους Πράσινους) και Γιούρασεκ να διαμορφώνουν τον θρίαμβο στο φινάλε.

Σλάβια Πράγας: Ευρύ rotation και μόνο ένας με δύο σερί 90λεπτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο ο κίπερ Μάντους από τους έντεκα που άρχισαν βασικοί το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό έβγαλε δεύτερο σερί 90λεπτο. Σάντος, Ντούντερα και Λινγκρ ήταν οι μόνοι που παρέμειναν στο αρχικό σχήμα, με τους δύο τελευταίους να γίνονται αλλαγή. Εκτός από αυτούς, ως αλλαγή αγωνίστηκαν και οι Τιεχί, Σρανζ, Ούσορ, Χόλες και Μάζοπουστ.

Η ενδεκάδα της Σλάβια Πράγας (4-2-3-1, Γίντριχ Τρπισόφσκι): Μάντους - Ντούντερα (66' Μάζοπουστ), Κατσαράμπα, Σάντος, Γιούρασεκ - Χρομάντα (83' Χόλες), Εβέρτον (66' Σρανζ) - Σεβτσίκ (66' Τιεχί), Λινγκρ (76' Ούσορ), Ίχα - Γιουρέτσκα

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα