Conference League: Εκκωφαντική νίκη για Σλάβια πριν τον Παναθηναϊκό!

Newsroom
Conference League: Εκκωφαντική νίκη για Σλάβια πριν τον Παναθηναϊκό!

bet365

Η Σλάβια διέλυσε με 7-0 την Σεντ Τζόζεφ στην Πράγα και με την ψυχολογία στα ύψη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον 3ο γύρο του Conference League.

Η πρόκριση για τον 3ο προκριματικό είχε επιτευχθεί στο Γιβραλτάρ, όπου και επικράτησε με 4-0. Παρά το γεγονός πως παρουσιάστηκε με εννέα αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, η Σλάβια δεν έχασε την ευκαιρία για πολλά γκολ, μιας και διέλυσε με 7-0 τη Σεντ Τζόσεφ. Μάλιστα, ήταν η μεγαλύτερή της νίκη σε ευρωπαϊκά ματς. Ετσι, στον 3ο γύρο του Conference League θα βρει απέναντί της τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε, πως το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στην Τσεχία στις 4 Αυγούστου. Το πάρτι των Τσέχων άρχισε άρχισε νωρίς, με τον Ολαγίνκα να ανοίγει το σκορ στο 18ο λεπτό. Ο Γιουρέτσκα δυο λεπτά αργότερα σημείωσε το 2-0, ενώ στο 28' πάλι ο Ολαγίνκα βρήκε δίχτυα.

Το τέταρτο γκολ πέτυχε στο 34ο λεπτό ο Φίλα. Στην επανάληψη, η Σλάβια ανέβαζε ρυθμό όποτε ήθελε, με τον Τιεχί στο 49' να σημειώνει το 5-0. Ο Εβερτον στο 90΄+3' και ο Τραορέ στο 90+4΄ να διαμορφώνουν το 7-0.

Σλάβια (4-5-1): Μάντους - Σκραντζ (66' Ντούντερα), Τιεχί, Κακαράμπα, Γιούρασεκ - Γιουρέτσκα, Βαλέντα, Λινγκρ (53' Εβέρτον), Προβόντ, Ολαγίνκα (66' Ούσορ) - Φίλα (54' Μ. Γιούρασεκ)

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα