Μπούργος: «Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν τελικούς»

Μπούργος: «Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν τελικούς»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος είδε τα καλά στοιχεία που εμφάνισε η ομάδα του απέναντι στην Γκόμελ, με έμμεσο τρόπο στάθηκε όμως και στις έξι κίτρινες κάρτες.

Ο Αργεντίνος προπονητής του Άρη δεν θέλησε να συγκρίνει την αποψινή εμφάνιση της ομάδας του μ’ αυτή του πρώτου αγώνα. «Η ομάδα έπαιξε καλά γιατί για να φτάσεις στο σημείο δημιουργίας ευκαιριών θα πρέπει να παίξεις καλά. Ακόμη κι όταν μας ισοφάρισαν με πέναλτι, πίστεψα ότι θα νικούσαμε γιατί το αξίζαμε», είπε και συμπλήρωσε. «Πιστεύω ότι και στα δύο παιχνίδια παίξαμε καλά γι’ αυτό νικήσαμε κιόλας».

Εκεί ρωτήθηκε για τον Πάπε Σέικ Ντιόπ και το γεγονός ότι τον αντικατέστησε στο 22ο λεπτό. «Δεν ξεχώρισα παίκτες. Για τον ίδιο λόγο έγιναν και οι αλλαγές και στις αρχές του δεύτερου μέρους. Λόγω καρτών. Πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν ότι παίζουν τελικούς, αυτόν τον χαρακτήρα έχει κάθε παιχνίδι και το να αντικρίζεις την κίτρινη κάρτα βάζει σε ρίσκο την ομάδα. Θέλω όμως να γίνει κατανοητό ότι όλες οι αλλαγές έγιναν για τον ίδιο λόγο». Ερωτηθείς για τους αγώνες που ακολουθούν απλά είπε ότι… «είναι δύο ακόμη τελικοί».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα