Προπονητής Λέφσκι: «Πιστεύω πως θα προκριθούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ξέρουμε τι να περιμένουμε στην Τούμπα»

Newsroom
Προπονητής Λέφσκι: «Πιστεύω πως θα προκριθούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ξέρουμε τι να περιμένουμε στην Τούμπα»

bet365

Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (28/7, 20:30) και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας του μέσα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το «αριστερό» τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τη Λέφσκι στη Σόφια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League και την Πέμπτη (28/7, 20:30) θα έχει την ευκαιρία να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση στην Τούμπα. Ο προπονητής των Βούλγαρων, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας του κόντρα στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι από την αρχή ήταν το φαβορί του ζευγαριού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στοΐλοφ:

Για τους αμφίβολους Κράεφ και Τσουνάμι: «Είναι έτοιμος και ο Κράεφ και ο Τσουνάμι. Μπήκαν στην αποστολή και θα προπονηθούν κανονικά σήμερα. Μένουν περίπου 24 ώρες για να αποφασίσω ποιους θα βάλω στην ενδεκάδα, έχουμε επιλογές για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και είμαστε έτοιμοι».

Για τις ισορροπίες του ζευγαριού μετά τη νίκη στη Βουλγαρία: «Ο ΠΑΟΚ από την αρχή ήταν το φαβορί, κάναμε ένα καλό ματς στο πρώτο ματς, πήραμε μια δίκαιη νίκη. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ τώρα που παίζουμε στην έδρα του. Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμάς. Με την ίδια σοβαρότητα και το ίδιο στυλ θα παίξουμε για να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε μια πολυ καλή ομάδα που δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο ματς».

Για το αν είναι έτοιμοι οι παίκτες του για την πρόκριση: «Πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, έχουμε καλά πατήματα, έχουμε βρει ρυθμό και είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση. Αν δεν κάνουμε λάθη θα περάσουμε, πρέπει ταυτόχρονα εμείς να είμαστε σωστοί όπως στο πρώτο παιχνίδι και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτούμε τα λάθη που θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω στην πρόκριση και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Παίξαμε καλά στο πρώτο ματς και οι οπαδοί μας χάρηκαν με την νίκη».

Για τις σκέψεις του για το μέλλον της ομάδας: «Στόχος μας είναι η πρόκριση αρχικά κόντρα στον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι, παιχνίδι με το παιχνίδι. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και οτι μπορουμε να συνεχίσουμε στην πορεία που ξεκινήσαμε πέρσι με την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Μαζί με τον τεχνικό της Λέφσκι μίλησε ο τερματοφύλακας και αρχηγός της ομάδας, Νικολάι Μιχαΐλοφ, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε προετοιμασμένοι, ξέρουμε τι να περιμέμουμε από τον ΠΑΟΚ. Εμείς ήρθαμε για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι μια δύσκολη έδρα η Τούμπα, αλλά είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση. Ελπίζω ότι δεν θα επηρεαστούν οι συμπαίκτες μου από τον κόσμο. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μου για ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το κάναμε στην έδρα μας, μπορούμε να το κάνουμε και στην Θεσσαλονίκη».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα