ΠΑΟΚ: Οι επιλογές του Λουτσέσκου - Εκτός αποστολής ο Σάστρε

ΠΑΟΚ: Οι επιλογές του Λουτσέσκου - Εκτός αποστολής ο Σάστρε

ΠΑΟΚ: Οι επιλογές του Λουτσέσκου - Εκτός αποστολής ο Σάστρε

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής του ΠΑΟΚ για την αυριανή ρεβάνς με τη Λέφσκι. Εκτός έμειναν οι Σάστρε, Κουλιεράκης, Λάμπρου, Μουργκ, Τέιλορ. Επιστροφή για Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Μπίσεσβαρ και Μιχάι.

Η απόδοσή στο πρώτο παιχνίδι σε συνδυασμό με τις επιστροφές των Λύρατζη και Βιεϊρίνια άφησαν τον Ζόαν Σάστρε εκτός αποστολής για το δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το βράδυ της Πέμπτης (27.07), στις 20:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λέφσκι Σόφιας στο γήπεδο της Τούμπας στον επαναληπτικό αγώνα το δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

Το 2-0 βάζει τον Δικέφαλο σε θέση… μάχης με τα δεδομένα εναντίον του και μοναδικό στόχο την πρόκριση.Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ήταν αφιερωμένη στις λεπτομέρειες σχετικά με την τακτική προσέγγιση της ρεβάνς κόντρα στους Βούλγαρους, ενώ ξεχωριστό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει στους Αντρέ Βιεϊρίνια και Λευτέρη Λύρατζη , που άφησαν πίσω τους τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες, αλλά και στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ .

Εκτός αγώνα είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης που συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι , Λύρατζης, Ίνγκασον , Κάργας , Μιχάι , Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες , Ντάντας, Αουγκούστο, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον, Κούτσιας».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Λέφσκι

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα